MeyerHaugen

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som per nå har over 60.000 kunder og mer enn 200.000 brukere. Hver dag jobber våre 200+ ansatte sammen for å skape et av bransjens mest fremtidsrettede økonomisystemer, og veksten bare fortsetter. Vi trenger flere flinke folk, og ser nå etter deg som vil gå inn som vår nyopprettede stilling som Teknologileder Infrastruktur. Er du med?

Til gjengjeld kan vi love deg en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en fremoverlent og fremtidsrettet teknologibedrift med et høyt fagmiljø og en helt unik kultur. En kultur hvor alle er drevet frem av de samme, grunnleggende verdiene – glede, tillit og driv.

Som Teknologileder hos oss vil du ha en sentral rolle og være en del av vårt Bond team – som består av fem svært kompetente og sosiale mennesker. Dine teammedlemmer har en bakgrunn innen AWS, database, infrastruktur og fullstack-utvikling, og du vil ha ansvaret for DevOps-miljøet, herunder være teknologisk eier av infrastrukturen for alle våre produkter. I tillegg vil du ha en sentral rolle ut mot våre kunder og vi tenker at det er viktig at du trives med å møte nye mennesker, og snakke produkt! Høres ikke dette spennende ut?

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra infrastruktur, DevOps og gjerne fagledelse. Du evner å raskt tilegne deg ny kunnskap, er nysgjerrig og har en stort ønske om å være en sentral bidragsyter til teamet ditt.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil lykkes og trives i rollen; 

For at du skal trives tror vi følgende egenskaper er relevante;

Hvorfor Tripletex?
Som ansatt hos Tripletex vil du bli en del av et selskap med sterk delingskultur, høy fagkompetanse og godt arbeidsmiljø. Du vil hos oss blant annet ha fire innovasjons timer per uke, som er tid du kan bruke på å lære deg noe nytt – om dette er å delta på kurs eller jobbe med eget prosjekt er helt opp til deg! Tripletex er et selskap hvor det er rom for å kunne påvirke – det er kort vei fra idé til utførelse. Vi er et selskap med flat struktur, som ønsker nye initiativ velkommen og som gjerne blir utfordret på det som er – det er slik vi kan bli enda bedre.
Vi har et sterkt fokus på våre ansatte og er opptatt av nærhet – spesielt i disse corona-tider og hjemmekontor. Hos oss vil du;

Mer informasjon:
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Partner Henrik Andersson eller Seniorrådgiver Gabriella Nyborg Hernando for en uformell, og konfidensiell prat om rollen. Du når Henrik via e-mail henrik@meyerhaugen.no alternativt telefon +47 416 70 787, og Gabriella via e-mail gabriella@meyerhaugen.no alternativt telefon + 47 454 18 002.