MeyerHaugen

Økonomidirektør (CFO)

Vy Tog er et forretningsområde i Vygruppen, med en omsetning på ca. 7,5 milliarder kroner og 2800 ansatte. Vy påvirker hverdagen til tusenvis av mennesker hver dag og selskapets arbeide har betydning for fremtidige generasjoner og miljøet rundt oss. Visjonen er at Vy skal gjøre det enkelt å reise miljøvennlig. Vy Tog har virksomhet i Norge og Sverige, fordelt på fire ulike juridiske enheter.
Sentrale samarbeidspartnere internt i Vy er Kundeopplevelse og Innovasjon (markedsfunksjon og digitale kundetjenester) og Konsernøkonomi. Økonomienheten i Vy Tog består av ti medarbeidere.

Bli bedre kjent med Vy: Video om Vy

Stillingens innhold og ansvarsområder:
Vy Tog står overfor endringer i rammebetingelser som gir muligheter både i Norge og resten av Norden. For å lykkes med våre ambisjoner søker vi derfor etter en ny økonomidirektør som vil ha en nøkkelrolle for å utvikle oss videre. Sentrale oppgaver for rollen vil være å videreutvikle virksomhetsstyring, etablere rammer for utvikling og oppfølging av forbedringstiltak og lønnsomhetsforbedringer samt jobbe med strategiutvikling. Alt dette i samarbeid med resten av ledelsen i Vy Tog.

VY Tog søker en erfaren leder med forretningssans, endringsteft og med øye for lønnsomhetsforbedring i komplekse organisasjoner. Du kommuniserer tydelig, er flink til å få folk med deg og har evner til å se organisasjonens behov for involvering. Som en del av ledelsen i Vy Tog vil du også få en meget sentral rolle i arbeidet med å utvikle, samt sette retning for selskapets fremtidige virksomhetsstrategi.

Lytt gjerne til stillingspodcasten for å få mer informasjon om selskapet, stillingen og for å bli kjent med din neste leder: Podcast – Økonomidirektør for Vy Tog

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Nysgjerrig på å vite mer? 
Ta gjerne kontakt for uforpliktende prat med Managing Partner Petter Meyer (petter@meyerhuagen.no).  

Søknadsfrist: søkere vurderes fortløpende.