MeyerHaugen

Digital Specialist

MeyerHaugen er et av Norges raskest voksende rekrutteringsbyråer. Vi ønsker å sette en standard for fremtidens rekruttering. Kundene våre er landets største og mest innovative selskaper, og de har høye forventninger til oss. Nå søker vi en digitalspesialist som skal bidra til at vi finner de beste kandidatene for kundene våre. Er det noe for deg?

Om du synes det er spennende med en rolle hvor du både er rådgiver for kunder og for kolleger, bør du lese videre. Som digitalspesialist får du ansvar for å markedsføre våre kunder og stillinger slik at vi sikrer førsteklasses kundeopplevelser og styrket employer brand. Du får overordnet ansvar for å planlegge, publisere og optimalisere alt innhold, og bidra til innholdsproduksjon til sosiale medier, nettsider og podkast. 

En del av jobben er å sikre at vi tilbyr fleksible og innovative betalte annonseløsninger. Vår nye digitalspesialist får en nøkkelrolle i arbeidet med å optimalisere datadrevet kandidatsøk, slik at våre kunder får mest mulig effekt av sine annonsekampanjer. Skal du lykkes med dette, må du ha svært god kunnskap om hvilke muligheter teknologi gir for innsikt og analyse.

Konkret innebærer stillingen blant annet følgende oppgaver:​​​

Vi skal gjøre vårt for at du lykkes i rollen, og vil se etter følgende når vi vurderer kandidater:

Om du kjenner deg igjen i de følgende egenskapene vil du passe veldig godt inn i rollen: 

Nysgjerrig på å vite mer? 
Lytt gjerne til denne podkast hvor Bård Idås og Sverre Haugen deler tanker om hva vi ser etter i denne rollen (lenke). Du er velkommen til å kontakte Bård Idås, Sverre Haugen eller Petter Meyer for en uforpliktende og konfidensiell prat.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

About MeyerHaugen 
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologi. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å kommunisere verdier, visjoner, kultur og lederskap mer effektivt, bruker vi podcast som virkemiddel i rekrutteringsprosessen. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne ferden, håper vi å få deg med på laget.