MeyerHaugen

Trives du å jobbe i krysningspunktet mellom forretning og IT? Er du glad i å bruke digitalisering som verktøy for å ta en organisasjon til nye høyder? Liker du å være den som jobber for å ivareta helheten på tvers av forretningsområder, initiativer og produktteams? Da kan denne stillingen være interessant for deg.

Som virksomhetsarkitekt inngår du i enheten for Virksomhetsarkitektur og TekLab som har det overordnede ansvaret knyttet til Arkitektur, samt Teklab som er en katalysator for kunnskap og bruk av ny teknologi. Arkitekturmiljøet i TINE IT har tatt store steg de siste årene. Arkitekturarbeidet gjør at vi tar kloke valg som kommer sluttbruker og konsernet til gode. Vi jobber både med prosjekter, produktteams, og innovative teklab-prosjekter. Alt dette for å flytte organisasjonen inn i fremtiden på best mulig måte. 

Rollen din vil være en nøkkelressurs i arkitekturarbeidet i TINE. Du vil være sentral i arkitekturstyringen og være en av forretningens nærmeste allierte i digitaliseringsarbeidet. I tillegg vil du jobbe tett med andre arkitekter og bistå arbeidet av fremtidens kapabiliteter knyttet til en av Norges mest komplekse og spennende verdikjede. Vi ser etter deg som motiveres av å jobbe i en organisasjon med høy grad av kompleksitet i verdikjeder og systemlandskap, samt aktivt bistå TINEs digitaliseringsreise. 

For å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om, har vi i denne podkasten intervjuet Eirik Åsheim (Sjefsarkitekt) i TINE om selskapet og hva han ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/tine-virksomhetsarkitekt.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi tilbyr

Nysgjerrig på stillingen?

Ta gjerne kontakt med rådgiver Silje Sørensen Hem i MeyerHaugen AS, for mer informasjon eller en uforpliktende prat rundt stillingen per e-post: silje@meyerhaugen.no eller telefon: 994 09 555.