MeyerHaugen

Næringspolitisk direktør

Er du opptatt av teknologi og politikk? Vil du bli en tydelig stemme for IKT-industrien? Ønsker du å være med og påvirke samfunnets utvikling? Da kan stillingen som næringspolitisk direktør i IKT-Norge være noe for deg!

Om du i tillegg er strukturert og flink med folk, kan dette være en bra match. Vi ser etter en næringspolitisk direktør som ønsker å løfte næringens omdømme og synlighet, og bidra til at IKT-Norge tar en tydelig posisjon i samfunnsdebatten.

Samfunnet står foran store utfordringer. Nedleggelse av fossilbasert verdiskapning, eldrebølge, behov for mer eksport, flere arbeidsplasser i nye næringer og behov for bedre cybersikkerhet. IKT-næringens innovative teknologiløsninger er selve navet i bærekraftsarbeidet mot det grønne skiftet. Felles for alle utfordringene er at bruk av ny teknologi er avgjørende for at vi skal lykkes!

Som direktør i IKT-Norge, vil du jobbe i skjæringspunktet mellom mellom teknologi, politikk og næringsliv. Oppgaven vår er å styrke de overordnede rammebetingelser for IT-næringen, og du blir en sentral sparringspartner for norske toppledere. Du blir en sterk bidragsyter til å utvikle bredden og dybden i vår politikk, og det kan være spesielt aktuelt å jobbe med selskaper innen finans, EKOM og AI. 

Vi tror de mest aktuelle kandidatene til denne stillingen har erfaring fra politikk, interesseorganisasjoner, embedsverket eller en relevant bransje. Du er opptatt av teknologi, forstår de politiske prosessene og har samtidig dyp forståelse for den rivende digitaliseringen i norsk næringsliv.

Konkret innebærer jobben blant annet:

Vi tror du lykkes best i denne jobben dersom du som type er strukturert og liker å jobbe med folk i ulike selskaper og organisasjoner. 

Hva tilbyr vi?
Våre medlemmer er store og små bedrifter over hele landet, med et felles ståsted i teknologi og digitale løsninger. Vi brenner for teknologi og ønsker å bidra positivt i samfunnet. 

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Anette Myhre Vincendeau (975 37 455).