MeyerHaugen

Vil du være med å utvikle elektrofaget i Mesta?
Mesta Elektro er en av landes lendende entreprenører på drift- og vedlikehold, nybygg og rehabilitering av elektriske anlegg mot samferdselssektoren. I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Elektroinstallasjonene vi har driftsansvar for er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane.  Rollen som fagansvarlig elektro, har fagansvaret på elektro, på Mesta sine drift- og vedlikeholdskontrakter i Oslo, Viken, Vestfold/Telemark og Agder. Stillingen vil være en faglig støtte for prosjektene ute, være faglig ansvarlig på alle installasjoner og samtidig være en støtte for prosjekteringsavdelingen inne. Du vil være en faglig ressurs og rådgiver innenfor fagområdet elektro, i tillegg til å være en støttespiller for avdelingens øvrige medarbeidere. Det vil også være mulighet å påvirke en del av innholdet i stillingen.

Hvem ser vi etter?
Du har noen års erfaring i tilsvarende rolle og din motivasjon ligger i å gjøre andre gode gjennom å utvikle fagområdet elektro i Mesta. Du er strukturert og har stor arbeidskapasitet. Du er en som er god til å kommunisere på ulike nivåer, og som liker å bygge relasjoner. Mesta er en organisasjon i endring, så samarbeid og fleksibilitet, er egenskaper vi setter pris på. Du evner å se hva som skal gjøres og er ikke fremmed for å bidra på andre områder. Du er en får ting gjort og har stor gjennomføringskraft. Du liker å være proaktiv og er opptatt av å finne gode løsninger.

Ønsket kompetanse:

Vi tilbyr:

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (991 10 955) eller Henrik Andersson (416 70 787), i MeyerHaugen.

Søknader behandles fortløpende