MeyerHaugen

Aleris søker direktør for forretningsutvikling

Aleris er i sterk vekst og har store ambisjoner om å hjelpe enda flere pasienter gjennom å videreutvikle sitt tjenestetilbud. Det innebærer innovative, fremtidsrettede digitale helsetjenester, så vel som vekst innen eksisterende og nye fysiske tilbud. Aleris vil fremover tilby tjenester innen nye fagområder og i flere byer i landet. Har du lyst til å være med å påvirke denne utviklingen av helsetjenester i Norge? Da bør du lese videre.

Aleris søker en direktør for forretningsutvikling til å lede dette arbeidet sammen med ledergruppen og de dyktige fagfolkene som allerede jobber i virksomheten. Direktøren blir en viktig del av ledergruppen og vil samarbeide tett med driftslederne i hele landet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør Anita Tunold.

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjues Anita Tunold om hennes forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. https://bit.ly/3FnfqqQ

Arbeidsoppgaver:

Kompetanse og kvalifikasjoner:

Aleris ønsker seg en leder som er:

Aleris` løfte til deg:
En unik mulighet til å være med å påvirke norsk helsetjeneste og å utvikle nye fremtidsrettede helsetilbud. Du får være med å definere din egen rolle. Aleris tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode vilkår innen pensjon og forsikringer. Kontorplassen er i hjertet av Oslo, med et godt og sosialt arbeidsmiljø preget av dyktige og motiverte kollegaer. Noe reising til eksisterende og nye lokasjoner må påregnes.

Hvis du vil være med å forme fremtidens helsetjeneste:
Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Anette Myhre Vincendeau (anette@meyerhaugen.no, tlf. 975 37 455).