MeyerHaugen

Teknisk Ukeblad Media søker redaktør

Vi søker en tydelig og sterk redaktør som ønsker å videreutvikle tu.no til å bli et enda viktigere medium for teknologiinteresserte nordmenn. 

Er du en redaksjonell leder som er flink til å inspirere, samle lag og skape positivt engasjement? Trigges du av nyheter? Da bør du lese videre! tu.no viser hvordan teknologi og teknologer bidrar til å løse fremtidens største utfordringer. Vårt mål med journalistikken er å tilby teknisk dybde, men samtidig presentere innholdet på en måte som gjør det forståelig for flest mulig. Vi er i sterk vekst. Vårt digitale abonnementstilbud har vokst fra null til 16.000 abonnenter på fire år. Nå har du muligheten til å få en nøkkelrolle i denne satsingen!

Hvem ser vi etter?
Vi søker en redaktør med gode lederegenskaper, som har mot til å tenke nytt. Det er avgjørende at du er god til å engasjere og motivere medarbeiderne. Du har god nyhetsteft og benytter deg aktivt av analyse- og innsiktsverktøy. Du forstår teknologiens viktige rolle i de enorme endringene som skjer i alle deler av samfunnet.

Du trives i en operativ lederrolle, er en typisk lagbygger og får folk med deg. Stillingen har personalansvar for 18 medarbeidere og innebærer daglig reportasjeledelse.

For å lykkes i denne jobben, tror vi du er en engasjert, inkluderende og tydelig leder med god presseetisk vurderingsevne. Videre vet du hvordan du driver fram de viktigste sakene – og elsker å sette dagsorden. Vi tror du har erfaring med å dekke et bredt nyhetsbilde og har god presseetisk innsikt.

Synes du dette virker spennende?
Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Anette Myhre Vincendeau (anette@meyerhaugen.no, tlf. 975 37 455).