MeyerHaugen

Rjukan Arbeiderblad søker ansvarlig redaktør/daglig leder

Rjukan Arbeiderblad posisjon og samfunnsrolle i Rjukan er unik, og vi er nå på jakt etter en ny ansvarlig redaktør og daglig leder som vil videreutvikle avisa digitalt. Er det noe for deg?

Vi er på jakt etter toppleder som evner å inspirere sine medarbeidere og skape positivt engasjement i regionen. Redaktøren leder redaksjonen og er avisas ansikt utad. Vi ser etter deg som ønsker et helhetlig lederansvar for redaksjonell drift og utvikling. I tillegg vil du få et overordnet ansvar for kommersiell drift og administrasjon i avisen. Du blir leder for tre redaksjonelle medarbeidere.

Vi søker etter en person med gode lederegenskaper, som har mot til å tenke nytt og evner jobbe strategisk og operativt. Derfor er det avgjørende at du er god til å inspirere, utvikle og motivere medarbeiderne. Du har god journalistisk teft og har god forståelse for digitalt utviklingsarbeid. Du er en samfunnsengasjert person som ser og forstår Rjukan Arbeiderblads viktige rolle i lokalsamfunnet.

Som ansvarlig redaktør setter du alltid leserne først, og bruker innsikt og analyse bidra til å utvikle journalistikken til det beste for leserne. Samtidig må du være forberedt på at dette er en operativ lederrolle, der du bidrar i produksjonen selv. Du vil få en variert arbeidsdag!

Ansvar og arbeidsoppgaver

Rjukan Arbeiderblad er en del av Amedia. Du får anledning til å samarbeide tett med Amedias utviklingsmiljø og kollegaer i andre mediehus i konsernet, samt med øvrige fellesfunksjoner regionalt og sentralt i Amedia.

Hva ser vi etter?

For å lykkes i denne jobben, tror vi du er en engasjert, inkluderende og tydelig leder. Du trives med å ta plass – som en redaktør i lokalsamfunnet og som leder i redaksjonen. Du har journalistisk teft, og ser forskjell på en klikkvinklet sak og en sak som genuint berører lesere. Du har god presseetisk vurderingsevne, og god forståelse for tall og analyse. Du har ypperlige språkferdigheter.

Vårt løfte til deg

Vi tilbyr en sentral og viktig stilling i en avis med klare ambisjoner om digital vekst. I Rjukan Arbeiderblad kan vi tilby deg et godt miljø bestående av kompetente og engasjerte kollegaer. Du vil bli en del av et mediekonsern i positiv utvikling og et nettverk av over 900 redaksjonelle medarbeidere som sammen jobber for å lage best mulig lokalaviser. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger. Arbeidssted er i våre lokaler i Rjukan sentrum. Rjukan er en by med en unik kombinasjon av norsk industri- og krigshistorie og et attraktivt område for både kulturelle-, frilufts- og historiske opplevelser.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).

Se mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Rjukan Arbeiderblad er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.  Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.