MeyerHaugen

Namron er i en rivende utvikling og det har vært en økning i arbeidsmengden i produktutviklingsteamet i Namron. Vi ønsker derfor å styrke teamet vårt med en Produktansvarlig. Som produktansvarlig i Namron vil du jobbe tett med utviklingsteamet, utvikle produkter fra ide fasen, jobbe tett med våre fabrikker og du vil følge levetiden til våre produkter fra start til installasjon. Du vil også bistå våre produktsjefer med tekniske spørsmål. Du vil jobbe i et team, som er ansvarlig for utviklingsprosjekter innen alle produktsegmenter hos Namron. Du vil også få muligheten til å delta i forskning og utvikling av ny teknologi, produktforbedringer og standardisering.

Sentrale arbeidsoppgaver:
Du vil som en del av utviklingsteamet jobbe med produktutvikling av et bredt spekter av elektriske produkter. Eksempler på oppgaver vil være:

Hvem ser vi etter:
Du er en faglig sterk og dedikert person som har relevant erfaring fra lignende stilling. Kvalitet og sikkerhet er noe som er viktig for deg. Du er initiativrik og er opptatt av å søke nye løsninger. Kommunikasjon og samarbeid, er to egenskaper som er viktig i denne rollen. Det er også viktig at evner å tilpasse deg endringer. Du må også kunne reise og følge opp prosjekter internasjonalt.

Ønsket kompetanse:
Du har høyere formell utdannelse fra høgskole eller universitet med en bachelor- eller mastergrad. Vi ser for oss at du har relevant erfaring fra, eller kunnskap om følgende områder

Lytt gjerne til vår stillingspodcast, hvor vi har intervjuet Jørgen Wist, SVP Namron, som forteller mer om stillingen og selskapet: Stillingspodcast: Namron Produktansvarlig

Vårt løfte til deg?
Namron er et raskt voksende selskap og du vil få faglige og personlige utviklingsmuligheter.

 

Synes du dette virker spennende?
Ta en uforpliktende prat med vår rådgiver i MeyerHaugen: Øystein Gjuvsland – oystein@meyerhaugen.no eller tlf. 99110 955.