MeyerHaugen

Sikkerhetsseksjonen i Advansia er en del av AFRY-konsernet. AFRY er en europeisk leder innen ingeniør-, design- og rådgivningstjenester, med en global rekkevidde. Vi arbeider med å akselerere overgangen mot et bærekraftig samfunn. Advansia har ambisjon om å bli den foretrukne leverandøren av sikkerhetsrådgivning i det norske markedet. Sikkerhetsrådgivning er et satsningsområde, og vil levere helhetlige tjenester. Sikkerhetsseksjonen består av områdene cyber, sikkerhetsrådgivning, analyse, beredskap og kommunikasjon, og består av rundt 30 dedikerte rådgivere som leverer et bredt spekter av sikkerhetstjenester knyttet nært opp til AFRYs øvrige tjenesteområder og kunder. Vi tilbyr tjenester blant annet innen cybersikkerhet, fysisk og elektronisk sikring, beredskap, hendelseshåndtering og trening, sikkerhetsledelse og sikkerhetsstyring samt kontraetterretning.
Vi styrker vår cyberavdeling og ser etter deg som har erfaring med teknisk løsningsarkitektur og sikkerhetsarkitektur. Vi ser etter deg som synes det er spennende å jobbe i et fremtidsrettet teknologiselskap med oppdrag innen energi, industri, infrastruktur og digitale løsninger. Du motiveres av å løse komplekse problemstillinger, muligheten for egen faglig utvikling og muligheten til å jobbe i team.

Om jobben
Som sikkerhetsarkitekt vil du jobbe med teknisk løsningsarkitektur og sikkerhetsarkitektur på prosjekter for våre kunder. Dette innebærer at du vil jobbe innen flere områder, som for eksempel:

Lytt til vår stillingspodcast hvor du får mer informasjon om stillingen og selskapet: Stillingspodcast: Sikkerhetsarkitekt

Hvem ser vi etter?
Vi tror en sentral faktor for å lykkes som sikkerhetsarkitekt hos oss er faglig engasjement. Gjennom å sikre at du selv er faglig oppdatert, og ved å dele kunnskap med andre vil du bidra til vår felles utvikling av sikkerhetsseksjonen i Advansia. Kulturen vår er bygget opp av lagspillere som samarbeider godt og drives av å spille kunder og kollegaer gode. Hvis du tror du kan passe inn i en slik kultur, er det det gode forutsetninger for at dette kan være en god match.
Å jobbe som konsulent krever at man er trygg i møte med forskjellige mennesker. Høy grad av integritet og fokus på kundeverdi er en selvfølge. For å kunne levere verdi må du kunne jobbe målrettet, planmessig og strukturert når det stilles krav om dette.

Ønsket kompetanse:
Vi tror følgende kunnskap og erfaring gir gode forutsetninger for å lykkes i rollen:

Vårt løfte til deg:
I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.
 
Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg! Ta kontakt med Sverre Haugen (924 01 771) eller Øystein Gjuvsland (99110955), i MeyerHaugen.