MeyerHaugen

Denne annonsen er til deg som har lyst til å bygge erfaring innen rekruttering i et sterkt fagmiljø. Vi bygger et rekrutteringsselskap slik det burde være, og på veien løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store og små kunder i privat og offentlig sektor.

Rekrutteringsoppdragene vi tar på oss er vanskelige. Våre ansatte må forstå alle aspekter av rollen vi skal fylle, finne kompetente kandidater som trigger på utfordringen i rollen, og hjelpe arbeidsgiver å velge rett kandidat til jobben. Ofte har arbeidsgiver forsøkt å rekruttere til stillingen en stund, så effektivitet i prosessene er sentralt. For å kunne være mest mulig effektive skal vi nå ansette 1-2 rådgivere som kan bistå med å sikre effektive prosesser.

Dersom du har lyst til å bygge erfaring om beste praksis innen rekruttering er kanskje denne annonsen til deg. Hvis du i tillegg har lyst til å jobbe i et miljø som har forstått at fellesskap og samarbeid er nøkkelen til suksess – da bør du definitivt lese videre.

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil bistå erfarne rekrutteringsrådgivere med rekruttering av tunge spesialister og ledere for et en rekke ulike arbeidsgivere. Du vil koordinator i prosessene og ha ansvar for en rekke tidkrevende, men viktige oppgaver, som er med på å sikre at oppdraget løses godt:

Vi kommer til å forvente at du utfordrer oss på hvordan vi kan gjøre ting bedre, for målet er at vi sammen skal sette standarden for fremtidens rekruttering. 

Hvem ser vi etter? 
Til denne rollen ser vi etter personer som har en sterk motivasjon for å jobbe med rekruttering. Det vil være viktig for oss at du skal både lykkes og trives, og dette former hva vi ser etter når vi vurderer søkere:

Do you want to know more?
Som standard i alle rekrutteringsprosesser bruker vi i MeyerHaugen podkast som verktøy. Lytt til samtalen mellom Sverre Haugen og Bård Idås for å få noen tanker om hva som ønskes i denne stillingen. Podcast-lenke.

Kontaktperson for denne rekrutteringen er Sverre Haugen (924 01 771 / sverre@meyerhaugen.no) –  ta gjerne kontakt for en uforpliktende og konfidensiell prat.