MeyerHaugen

BI Engineer i Fremtind Forsikring

Fremtind er forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB. Vårt viktigste oppdrag er å hjelpe og motivere folk til å ta vare på helse, verdier og omgivelser – og være der når det trengs. Vi er i overkant av 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi har dialog med brorparten av Norges befolkning – det gir oss påvirkningskraft. Vi bruker teknologi smart, gjøre datafangst og utvikler nye datadrevne tjenester, og for å lykkes med dette trenger vi kontroll på dataene.

Det ligger i forsikringsbransjens natur å jobbe datadrevet, og du får mulighet til å arbeide som både utvikler og arkitekt, for et vidt spenn av ulike dataløsninger. Dette fører med seg et tett samarbeid med mange av forretningsområdene i Fremtind. Som et resultat vil du få lære mye spennende; alt fra kundeanalyse og CRM-aktiviteter, risikohåndtering, produktutvikling og optimal prising, eller andre fagområder som er relevante for løsningene du tar ansvar for.

En del av planen vår for å sikre dette fremover er å ansette en BI Engineer. Hvis du har erfaring med utvikling av datavarehusløsninger og ønsker en sentral rolle i et stort, teknologidrevet konsern – på vei inn i en spennende fornyelsesreise – da kan dette være en veldig spennende match.
Er du nysgjerrig på litt mer info kan du lytte til: Podkast

Om jobben
I denne rollen vil du videreutvikle dagens on-prem plattform som ETL-utvikler og løsningsarkitekt for datavarehusene som Fremtind har på både Informatica- og SAS-plattform. Oppgavene vil variere mellom design, nyutvikling og forvaltning av eksisterende løsninger. Vi er også i gang med våre første dataløsninger i skyen, hvor AWS har blitt valgt som den prefererte plattformen. Selv om det per i dag er stor overvekt av løsninger og oppgaver på on-prem plattform, forventes det en gradvis forskyvning mot hybridarkitektur på nær- og mellomlang sikt, og med en ren skyplattform som mål på lang sikt. Dette er et svært spennende og krevende arbeid som vi gjerne vil ha deg med på dersom dette er motiverende for deg.

Oppgavene vil være varierte og utfordrende.

I tillegg til tradisjonelle rapporteringsløsninger i datavarehus vil du kunne jobbe med integrasjoner og dataflyt mellom kilde-, støtte- og konsumerende systemer. I den grad du synes det er spennende kan du få bryne deg på en rekke tekniske konsepter, som tilgangsstyringsproblematikk eller økt grad av automatisert testing og overvåkning av systemet.

Hvem ser vi etter
Dette er en spennende rolle for rett kandidat, som også gir stor mulighet for faglig utvikling. For å lykkes og trives i jobben bør du være velstrukturert som person, med kontroll over både detaljer og komplekse løsninger. Rollen krever både fokus på enkeltløsninger og på vurdering av helheten. Vi har en etablert praksis for mye vi gjør, men har samtidig et oppriktig ønske om å forbedre våre metoder og prosesser (selv om det kan være vanskelig) – vi håper derfor at du både spør om hjelp når du trenger det, og våger å stille spørsmål som utfordrer oss til å tenke nytt.
Vi ser etter følgende erfaring/kunnskap:

Vårt løfte til deg
Hos oss får du ansvar, du vil bli involvert i mange områder i et teknisk sterkt miljø med stor takhøyde. Er du en selvstendig lagspiller vil du fungere godt i våre autonome team. Hvis du ønsker å jobbe med datavarehusløsninger i et stort fagmiljø, med en kompleks systemportefølje – da kan vi love deg en spennende jobb. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø, og lover at du får mulighet til å utvikle deg, og være med på å lage etterspurte løsninger til en engasjert brukergruppe. Vi tilbyr også svært gode pensjons- og forsikringsordninger, gode lønnsbetingelser, samt gunstige lånebetingelser.

Er du nysgjerrig på litt mer info kan du lytte til: Podkast

Hvis du etter å ha hørt podkasten tenker dette kan være relevant, kan du kontakte Tomas Kersten tomas@meyerhaugen.no /93022522 for en uforpliktende og konfidensiell samtale.  Kandidater behandles løpende.