MeyerHaugen

Vi søker nå etter Sponsorsjef til Konsept/Markedsavdelingen i TV 2 

I Konseptavdelingen jobber vi med sponsorater, kommersiell utnyttelse av programkonsepter og i økende grad sponset innhold og innholdsmarkedsføring. Vi utvikler og utnytter de kommersielle mulighetene rundt programmene våre på tvers av kanaler og plattformer. Et konseptsponsorat kan derfor bestå av: sponsorvignetter, produktplassering, assosiasjonsrett, innholdsproduksjon og sponset innhold i digitale kanaler. 

Vår sponsorsjef går over i en annen rolle internt og vi er derfor på jakt etter deg som vil ta over stafettpinnen etter henne. Vi satser stort og du vil derfor bli en del av en avdeling i kontinuerlig vekst og som vil endres raskt i takt med etterspørselen fra våre annonsører. 

Hva er ditt ansvar:
Du får muligheten til å lede en avdeling som jobber tett med landets største annonsører og merkevarer – og TV 2s største programkonsepter og sportsrettigheter (Tour de France, Landslaget i fotball, Legomasters, The Voice, Farmen etc.). Teamet du skal lede består av syv dyktige og erfarne medarbeidere og sammen har dere ansvar for å sikre økonomisk vekst innenfor spons og kommersialisering av våre programkonsepter og sportsrettigheter. Du skal løfte oss videre digitalt og videreutvikle et sterkt team av engasjerte medarbeidere slik at vi fortsetter å skape merverdi for våre kunder. Du vil rapportere til Leder for Konsept, Kristin Langangen.

Noen av arbeidsoppgavene dine vil være:
•    Ledelse, personalutvikling og oppfølging
•    Tett oppfølging av tiltak for å sikre god måloppnåelse og langsiktig vekst
•    Øke kjennskap og kunnskap om våre produkter i markedet
•    Utvikling av de kommersielle mulighetene i og rundt programmene våre for å skape merverdi for både TV 2 og våre annonsører, i samarbeid med produktsjef og avdelingsleder
•    Ansvarlig for å skape gode rutiner i teamet og sikre gode leveranser til våre kunder
•    Sørge for godt samarbeidsklima internt og eksternt og jobbe tett med salg, program, sporten, annonsører, byråer og produksjonsselskaper
•    Ansvarlig for at regelverket for spons og produktplassering blir overholdt, i samarbeid med juridisk avdeling

Hvem er du?
Vi tror du har en relevant utdannelse på Bachelor eller Masternivå, og at du har flere års erfaring fra lignende type arbeid eller bransje. Du trives med ledelse og er vant med ansvar både for budsjett og for medarbeidere. For å lykkes tenker vi at du allerede har svært god digital kompetanse.
Vi tror videre at du er en person som viser at du bryr deg om folk rundt deg. Du er en god lagspiller og har et smittende godt humør. Du er en god sparringspartner for både kunder og medarbeidere. Du inspirerer dine omgivelser med din energi og driv for å skape fremdrift og vekst i samarbeid med andre. 

Hva vi tilbyr deg:
Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen, kan vi love at du får krevende, morsomme og utviklende arbeidsoppgaver. Du vil også fort merke at vi er en gjeng som virkelig trives på jobb og har et høyt eierskap til det vi driver med. Arbeidsplassen vår ligger sentralt i Bjørvika og tilbyr stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen. 

Do you want to know more?
Da inviterer vi deg til å lytte til podcasten der vi snakker med Bjørn Gunnar Rosvoll og Kristin Langangen:  https://bit.ly/3nXJjGi
Har du fortsatt noen spørsmål, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Ellen Ruth i MeyerHaugen, ellen@meyerhaugen.no/ 907 28 963. Vi gjør oppmerksom på at vi vurderer søknader fortløpende, og siste frist er 12.november.