MeyerHaugen

Vil du jobbe i en organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag? 

Ønsker du å bruke din kompetanse og kapasitet til å gjøre en forskjell i samfunnet og for menneskene rundt deg? Har du lyst til å bruke kommunikasjon som et verktøy for å gjøre samfunnet varmere? Da kan denne stillingen være noe for deg! Kirkens Bymisjon ser etter en erfaren leder til rollen som kommunikasjonssjef.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende, ideell og diakonal organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

Kirkens Bymisjon er på jakt etter en engasjert og erfaren kommunikasjonssjef som motiveres av dette viktige arbeidet. Stillingen som kommunikasjonssjef har et bredt ansvarsområde, og du får utfordringer både på strategisk og operativt nivå. Kommunikasjonssjefen har ansvar for å lede kommunikasjons- og påvirkningsseksjonens daglige drift, både faglig, økonomisk og administrativt. Som leder er du tydelig og god til å skape entusiasme om arbeidsoppgavene. Du er trygg, har faglig integritet og tyngde, og evner å skape tillit hos folk rundt deg. Du er genuint interessert i å utvikle medarbeidere. Kommunikasjonsenheten har i dag åtte ansatte. Stillingen rapporterer til Kjell Erik Ullmann Øie, avdelingsdirektør for Samfunn og utvikling. Kommunikasjonssjefen jobber også tett med generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal. 

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjuer vi generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Firing Hvambsal, om hennes forventninger og hva du kan forvente deg i denne rollen. Podcast her: https://bit.ly/3o9y4e5

Arbeidsområder og oppgaver
Stillingen innebærer et ansvar for strategisk utvikling av seksjonen gjennom vedtatte strategier og handlingsplaner. Kommunikasjonssjefen skal sikre operasjonalisering av Kirkens Bymisjons visjon og oppdrag innenfor fagområdet. Konkret betyr dette ansvaret:

Kvalifikasjoner og egenskaper
Vi tror du vil trives best i denne rollen om du har flere års erfaring fra arbeid med kommunikasjonsarbeid i en større virksomhet. Du har erfaring med å sette deg inn i virksomhetens strategier og i å bruke kommunikasjon som et strategisk virkemiddel i måloppnåelsen. Videre tror vi det er fordelaktig om du har:

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:
Hos Kirkens Bymisjon vil du få en meningsfull jobb med stor mulighet for påvirkning. Du vil få en selvstendig, fleksibel og spennende arbeidshverdag. Dine kollegaer er engasjerte og faglig sterke. Kirkens Bymisjon tilbyr et godt arbeidsmiljø, kontorlokaler i hjertet av Oslo sentrum, lønn etter avtale og god pensjonsordning.

Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons verdier og målsettinger. Kirkens Bymisjon er en livssynsåpen organisasjon og mener at inkludering og mangfold er en styrke. Organisasjonen ønsker medarbeidere med ulike perspektiver, og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (ann.mari@meyerhaugen.no, tlf. 957 50 245).