MeyerHaugen

OBOS søker nå ny dataplattformutvikler

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Dag Erlend Berger (Leveranseansvarlig Datavarehus) i OBOS om selskapet, og hva han ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/dataplattform-roller?si=47f2b1e987724de280cea237546bc138

Om jobben
Den rette kandidaten vil få spennende og varierte oppgaver som del av vårt utviklingsteam, med ansvar for flere løsninger og forretningsområder i OBOS. Våre utviklere har kontakt med systemeier og brukere, samt bidrar hele veien fra kravspesifikasjon, arkitektur, utvikling og testing til implimentering av ferdig løsning. Som dataplattformutvikler skal du kunne bidra i alle fasene. Vi jobber primært innen Microsoft-teknologi.

Hvem ser vi etter?
Personen vi ser etter er operativ og har høy gjennomføringsevne. Du har erfaring fra prosjektarbeid med smidig arbeidsmetodikk, og innehar arkitekturkompetanse. Du trives med å levere ny funksjonalitet, men også å jobbe med drift og kontinuerlig forbedring – sammen med produktteamet. Du kommer til å jobbe tett med egen avdeling, resten av vår divisjon IT og digital samt blant annet konsernarkitektur. Ett av våre mål er at OBOS skal bli best i Norge og Sverige på digitale løsninger for kjernevirksomheten.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du:

Hvorfor jobbe i OBOS?
Vi kan tilby den rette kandidaten:

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med Tomas eller Henrik hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:

Manager Tomas Kersten  | tomas@meyerhaugen.no
Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no

Søknader vurderes fortløpende.