MeyerHaugen

OBOS søker nå ny digital analytiker

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Harald Wiker Aulstad (Tech Lead CRM) i OBOS om selskapet, og hva han ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/obos-digital-radgiver?si=f66a0b605dd9431ea7a8a0bf98be500a

Om jobben
Vi satser stort på modernisering av IT plattformen og har som ambisjon å ha ledende digitale løsninger. Gjennom utstrakt bruk av Google Analytics og Azure plattformen skal OBOS utnytte mulighetene som ligger i disse økosystemene som en del av vår digitale forretningsutvikling fremover. For å sikre at vi får maksimal forretningsverdi ut av de valgte løsningene, ønsker vi å ansette en digital rådgiver.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og du vil blant annet:

Satsningen skal levere på målbildet: OBOS skal være ledende på digitale flater rettet mot kundens bolig- og medlemsforhold, og som en del av teamet vil du som digital rådgiver få en unik anledning til å være med på oppbyggingen av de valgte digitale løsningene på tvers i OBOS konsernet.

Hvem ser vi etter?
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at:

Hvorfor jobbe i OBOS?
Vi kan tilby den rette kandidaten:

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med Ellen eller Henrik hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:

Manager Ellen Ruth  | ellen@meyerhaugen.no
Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: 30.01.2022. Søknader vurderes fortløpende.