MeyerHaugen

TECE fokuserer på innovasjon, design og teknologidrevet effektivitet. 
Vi er på jakt etter en erfaren salgsressurs innen prosjektsalg. Du har evnen til å skape gode varige relasjoner, ikke bare med nye og eksisterende kunder, men også resten av salgsteamet, interne avdelinger som produkt, logistikk, lager og økonomi. Vi er et team i TECE hvor alle lagdeler er avhengig av hverandre.

Lytt til Podkast herPodcast – TECE

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (99110955) i MeyerHaugen.

En kultur av nysgjerrighet.
TECE har vokst gjennom sitt spesielt nære forhold til, og dialog med, kundene. Med denne tilnærmingen har vår kultur av nysgjerrighet slått rot, og former nå firmaets filosofi.

«Close to you»
Som en global produsent av sanitærprodukter og installasjonssystemer, er «Close to you» vårt løfte til kunden. Vi har operert som et uavhengig, familiedrevet firma i nært samspill med folk og markeder i over 30 år. Nysgjerrighet rundt våre kunders verden resulterer i at vi utvikler gjennomtenkte produkter og tjenester, og vi vil fortsette å drive vår innovative tilnærming fremover i fremtiden. 

Du passer hos oss
Du er en selvstendig lagspiller med en nysgjerrig tilnærming, trygg ydmykhet og kommuniserer godt med kunder, kollegaer og leder. Du er en fremoverlent relasjonsbygger som evner å identifisere og realisere muligheter i markedet. 

De viktigste oppgavene i selger rollen er

Vi har gode betingelser, fleksible arbeidstider og en attraktiv pensjonsordning. Men det er ambisjonen om å drive godt salg, god kundedialog og levere resultater i et spennende selskap med store vekstmuligheter som motiverer deg.

Søknader behandles fortløpende