MeyerHaugen

– Vi søker ny Tech Lead (backend) som motiveres av å være en sentral bidragsyter til fremtidens OBOS!

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Vidar Seland (Leder for prosjekt- og produktutvikling i avd. Digitale kundetjenester) og Alexander Bjerkan (Frontend Tech Lead) i OBOS om selskapet, og hva de ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/obos-tech-lead-1?si=9e54ed54f0c34987b06b23d3638d8017&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Vi skal tilby bransjens beste kundeopplevelser i årene som kommer, vår nye Tech Lead vil spille en sentral rolle i dette arbeidet!

Om jobben
Du vil være en nøkkelperson i arbeidet med å bygge opp, samt lede et større fagmiljø på utvikling – med fokus på kvalitet i alle ledd og økt forretningsverdi! Vi motiveres av å skape nye kundeopplevelser knyttet til det å ha bolig, samt våre øvrige satsningsområder som; boligutvikling, megling, næringseiendom og medlem. Vår nye Tech Lead blir et faglig fyrtårn, du vil få være med og forme beste praksis for utvikling og vil fungere som teknisk retningsgiver i avdelingen. Utover dette kan vi nevne:

Hvem ser vi etter?
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du:  

Hvorfor jobbe i OBOS?
Vi kan tilby den rette kandidaten:

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med Tomas eller Henrik hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:

Manager Tomas Kersten  | tomas@meyerhaugen.no
Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vurderes fortløpende.