MeyerHaugen

Arbeidsoppgaver

 

Kvalifikasjoner

Vi tror følgende bakgrunn vil gi gode forutsetninger for å lykkes i denne stillingen:

Ønsket erfaring:

 

Personlige egenskaper

 

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Do you want to know more?

Vil du vite mer om hva jobben egentlig handler om, har vi i denne podkasten intervjuet tjenesteområdeleder for Produksjon- og fabrikksystemer, Amer Mesihovic og løsningsarkitekt Lars Sondre Dahlsjø: Podkast om stilling som Tjenesteansvarlig Merking i TINE.

Finner du stillingen interessant? Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Mona Linn Hegdal per epost: mona@meyerhaugen.no eller telefon: 922 40 703 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.