MeyerHaugen

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Jannicke Røhr Trøa (kategorisjef) og Anders Owren (Leder kategorianalyse) i NorgesGruppen ASA om selskapet, og hva de ser etter i denne rekrutteringen: Podkast om rollen

Til vårt hovedkontor på Skøyen søker vi nå en ny produkteier til Kategori/Innkjøp (K/I). Vi har som ambisjon å være Nordens beste på innkjøp, kategori og sortiment. Vår hovedoppgave er å sikre de laveste prisene, det mest attraktive og spennende sortimentet og sikre mattrygghet. For å møte morgendagens marked styrker vi nå satsningen og ambisjonene for innsikts- og analysearbeidet ytterligere. Den rette kandidaten blir en nøkkelperson i det nyopprettede og tverrfaglige teamet K/I Innsikt som skal ha et spesielt fokus på rett bruk av data og innsikt til det beste for forretningen – vår visjon er at vi skal være ledende på kategori- og forbrukerinnsikt gjennom effektiv og innovativ bruk av data og analyse!

Om jobben

K/I Innsikt har som formål å utvikle analyseløsninger som legger til rette for effektiv og i størst mulig grad automatisert produksjon og selvbetjening av innsikt. Teamet vil legge til rette for at kategorianalytikere og kategorisjefer kan gjennomføre mer effektive og dyptgående analyser enn i dag.

Til rollen som produkteier søker vi deg med flere års erfaring fra lignende rolle, fra dagligvare eller fra en annen bransje enn dagligvare – men med målbare resultater fra utviklingen av førsteklasses analyse- og rapporteringsverktøy.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Hvem ser vi etter?

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du:

Hvorfor jobbe i NorgesGruppen?

Som medarbeider hos oss vil du få:   

Nysgjerrig på stillingen?

Ta gjerne kontakt med Gabriella hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:

Seniorrådgiver Gabriella Nyborg Hernando | gabriella@meyerhaugen.no

Søknader vurderes fortløpende.