MeyerHaugen

SpareBank 1 Utvikling utvikler, drifter og forvalter løsninger for alle bankene og produktselskapene i SpareBank 1 Alliansen. Totalt håndterer vi løsninger som brukes av over 1 million SpareBank 1-kunder. På personvernteamet får vi stadig flere spennende oppgaver og trenger å styrke teamet. Vi ser derfor etter flere jurister som ønsker å jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi og bidra i utviklingen av gode digitale løsninger for våre kunder.

Personvernteamet jobber med alt fra rådgivning og opplæring til kontroll av etterlevelse av personvernregelverket. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og samarbeid med blant annet utviklere, produkteiere, prosjektledere, konsernadvokater og informasjonssikkerhetsansvarlige. I tillegg jobber vi tett med våre kollegaer i bankene og produktselskapene i SpareBank 1 Alliansen. Personvernteamet er organisert under Avdeling for internkontroll og risikostyring, som består av uavhengige kontrollfunksjoner i SpareBank 1 Utvikling.

Hva er ditt ansvar:

Hos oss får du en unik mulighet til å arbeide med praktiske og svært varierte problemstillinger og temaer, som videreutvikling av digitalbanken, maskinlæring, oppfølging av underleverandører og Schrems II-dommen, cookies, markedsføring, alliansedatavarehus og HR.

Hvem er du:

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og serviceinnstilt, og som trives i en hektisk arbeidshverdag med varierte problemstillinger. Du liker å bygge gode relasjoner på tvers, men er også glad i å jobbe selvstendig og strukturert. Du beskrives som en person med høy faglig og personlig integritet som evner å holde hodet kaldt under press. I tillegg er du kunnskapssøkende og over gjennomsnittet interessert i personvern. Vi tror du kan kjenne deg igjen i følgende erfaring:
 
•    Du er en dyktig jurist med gode faglige kvalifikasjoner (annen relevant arbeidserfaring kan erstatte formell kompetanse)
•    Du kjenner godt til personvernarbeid, gjerne fra konsulentbransjen, bank-/finansvirksomhet eller compliance-/riskfunksjon
•    Du har god forståelse for IT-systemer og informasjonssikkerhet
•    Du har prosess og/eller prosjekterfaring
•    Du har gjerne kjennskap til finansregulatorisk lovgivning
 

Hva får du:

Vi kan by på en spennende arbeidshverdag med store muligheter for faglig utvikling. Du vil ha en viktig rolle i å utvikle og styrke etterlevelsesarbeidet i SpareBank 1. Du får i tillegg en bred kontaktflate og vil samarbeide med mange ulike fag- og forretningsområder.
 

Vil du vite mer:

Lytt til podcastsamtalen med Hanne Lindstad og Karen Grinvoll for å bli enda bedre kjent med hva Sparebank 1 utvikling ser etter i denne rollen: https://bit.ly/3rYTbTV

Hvis du fortsatt har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere Ellen eller Ingrid i MeyerHaugen på hhv. ellen@meyerhaugen.no eller ingrid@meyerhaugen.no.