MeyerHaugen

Vi har i dag over 1600 ansatte. De er dyktige fagarbeidere og prosjektledere som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur, fra nord til sør i landet. Vi skal fortsette å holde veier og jernbane trygge fremover, men da er vi avhengige av å fortsatt rekruttere rett folk. For å lykkes med dette må vi sørge for at Mestas ledere over hele landet gjør god rekruttering.

Vi ansetter nå en Rekrutteringsansvarlig som skal hjelpe oss å lykkes med dette.

Som Rekrutteringsansvarlig skal du løfte vår interne kompetanse på rekruttering slik at vi ansetter rett personer og sikrer gode kandidatopplevelser. Dette krever profesjonalisering av prosesser, systemstøtte, og bevisstgjøring/trening av ledere. Samtidig har vi enda et stort behov for å støtte ledere med alt fra kravanalyser til stillingsannonser, testing og intervjuer.

Å jobbe med operativ lederstøtte samtidig som man skal implementerer endring kan være utfordrende – hvis du har respekt for dette uten å skremmes av det er du kanskje rette typen. Hvis du i tillegg trigges av muligheten til å jobbe med faget du elsker(rekruttering) samtidig som du betyr noe i organisasjonen – da bør du lese videre.

Om jobben
Som Rekrutteringsansvarlig i Mesta vil du bli del av en liten og fokusert HR-avdeling. Du vil rapportere til Organisasjonssjef, og være helhetlig ansvarlig for Mestas rekruttering. Dette innebærer blant annet følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi tror dette er en rolle som krever et faglig engasjement innen rekruttering. For å lykkes i jobben må man støtte ledere med operativ rekruttering, samtidig som man forbedrer og utvikler organisasjonen. Vi har mange ansatte med ulilke bakgrunner, som er spredt utover et langt land. I praksis har dette noen konsekvenser for hva vi ser etter i rollen. For det første gjør vi mange rekrutteringer. Det betyr at du må kunne styre egen kapasitet og si nei til rett ting. For det andre må du forstå forskjellen mellom å rekruttere en brøytebilsjåfør, en geomatiker og en økonomikontroller. Hvis du liker å jobbe med ulike typer mennesker – da er det en bra match. Det er et pluss om du kjenner til leverandørmarkedet innen rekruttering, for vi trenger av og til ekstern støtte, og du skal velge gode samarbeidspartnere for oss.

Vårt løfte til deg:
Dette er en rolle hvor du får en direkte påvirkning på vår rekruttering. Vi tror du vil få faglig utfordringer, som krever både prioriteringer og fokus. Du vil måtte løse disse utfordringene selv, men vil ha dyktige kollegaer du kan sparre med. Vi skal gjøre vårt beste for å at du skal trives og lykkes hos oss!

Nysgjerring på å vite mer?
Vi har intervjuet organisasjonssjef Metha om hva hun ser etter når hun rekrutterer til denne rollen – lytt til podkasten her: Stillingspodkast
Noe mer du lurer på? Ta kontakt med  Sverre Haugen (924 01 771 – sverre@meyerhaugen.no) for en konfidensiell og uforpliktende samtale.

Søknadsfrist 10. januar 2022.