MeyerHaugen

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Gruppeleder Teknisk Infrastruktur, Ingrid Singsaas i NorgesGruppen om rollene og hva hun ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/nettverksroller-norgesgruppen-data

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet. Hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger.

Om jobben
NorgesGruppen har selv den faglige styringen av alle våre teknologiplattformer, og vi eier også egen infrastruktur i to datasentre. En rekke lokasjoner er tilknyttet datasentrene over IP/VPN WAN-infrastruktur. I LAN-infrastrukturen på disse lokasjonene benyttes switcher, rutere og trådløse aksess-noder, brannmurer der internett-tilgang er sentral og inkluderer mobile VPN-løsninger.
Arbeidsoppgavene er varierende, og vil inkludere:

Hvem ser vi etter?
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne utføre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du:

Den rette kandidaten bør dele vårt mål om å jobbe sammen, til det beste for selskapet. Vi har en varm kultur hos oss, og vi bryr oss om hverandre. 

Hvorfor jobbe hos NorgesGruppen?
Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede. Disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden, så vel som internt. 
Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer. Bli med på vårt team, og skap en enda bedre hverdag for våre kunder! 

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten:

Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen! 

Mer informasjon
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollene. Du når ham via e-post henrik@meyerhaugen.no,  alternativt kan Seniorrådgiver Gabriella Hernando Nyborg kontaktes via telefon 45 41 80 02 eller e-post gabriella@meyerhaugen.no.

Søknadsfrist 17.  januar 2022. Søknader vurderes fortløpende.