MeyerHaugen

Vårt mål er at du som Applikasjonskonsulent skal stå støtt i å ha ansvar for våre systemer, og sikre at våre systemer til enhver tid er stabile og brukes på en optimal måte. ERP, POS, WEB, eCommerce, masterdata, BI er noen av områdene som du vil kunne arbeide og utvikle deg i hos oss. Vi vil tilby deg god opplæring, og ønsker å bidra til å utvikle deg til enda mer ansvar hos oss i Storcash Norge.

Vi søker etter deg med bakgrunn innen teknologi, økonomi, logistikk eller tilsvarende med interesse for IT, men også deg som er tidlig i karrieren din og ønsker å ta ditt neste steg. Det viktigste for oss er at du motiveres av å skape de beste løsningene innen varehandel. Vi ser for oss at du samspiller godt med andre og kan oversette mellom teknologi og dagligtale, samt er godt vant med å prioritere, og å håndtere flere oppgaver samtidig. Har du god forståelse for forretningsprosesser, gjerne innen varehandel/grossistvirksomheter, kommer det godt med i denne rollen. I denne rollen er det også viktig at du har gode norsk og engelsk ferdigheter, både skriftlig og muntlig. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

Vårt løfte til deg:

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi spilt inn en podkast. I denne podkasten intervjuer vi IT sjef Anders Frømyr om selskapet, forventninger til rollen – og hva du kan vente deg i rollen som Applikasjonskonsulent hos Storcash https://soundcloud.com/discover/sets/track-stations:1142208448.

Nysgjerrig på å vite mer?
For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt IT-sjef Anders Frømyr på tlf. 47 17 18 19 eller HR-sjef Malin Kärrman på tlf. 90 84 49 94. Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Seniorrådgiver, Gabriella Nyborg Hernando via gabriella@meyerhaugen.no.
Søknadsfrist 31.01 2022. Vennligst merk at søknader vurderes fortløpende.