MeyerHaugen

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi spilt inn en podkast. I denne podkasten snakker Daniel Pedersen i MeyerHaugen med Leder for Innsikt og Analyse, Tove Aulie i NorgesGruppen om forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben:

soundcloud.com/user-485305904-808676494/power-bi-utvikler-i-norgesgruppen?si=989e729ce9f44062956546858a921f78&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

NorgesGruppen søker nå en Power BI-utvikler til vår IT-avdeling. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor frukten og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet.

Vi skal sammen bygge fremtidens innsikt og analyseløsning, og da trenger vi å styrke organisasjonen med flere dyktige og hyggelige kollegaer. Hos oss vil du bli del av et team som skal tilrettelegge for raskere analyser, bidra til å øke kvaliteten på data og analyse og være med å løfte samarbeidet mellom forretning og IT.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi trenger en utadvendt og løsningsorientert Power BI-ressurs som har sansen for å lage lettfattelige visualiseringer på komplekse og omfattende datasett for våre brukere. Du vil jobbe tett med forretningsbrukere i NorgesGruppen innen flere forretningsområder, for eksempel Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA, som har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, samt styring av sortiment og varegrupper for ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet.

Du er/har:

Vårt løfte til deg:

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede – disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Manager, Daniel Pedersen (Telefon: 406 01 792, alternativt via email: daniel@meyerhaugen.no) eller Seniorrådgiver, Mona Linn Hegdal (via email: mona@meyerhaugen.no).