MeyerHaugen

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi spilt inn en podkast. I denne podkasten snakker Daniel Pedersen i MeyerHaugen med Tove Aulie og Shan Syed i NorgesGruppen om forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben: Podkast finner du her

NorgesGruppen søker nå en SAP BW /4Hana-utvikler til vår IT-avdeling. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor frukten og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet.

Vi skal sammen bygge fremtidens innsikt og analyseløsning, og da trenger vi å styrke organisasjonen med flere dyktige og hyggelige kollegaer. Hos oss vil du bli del av et team som skal tilrettelegge for raskere analyser, bidra til å øke kvaliteten på data og analyse og være med å løfte samarbeidet mellom forretning og IT.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi trenger en utadvendt og løsningsorientert SAP-utvikler som trives med å være tett på sluttbruker og interessenter i forretningen, og ser for seg en rolle som innebærer vel så mye rådgivning som faktisk utvikling. Du vil jobbe tett med konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA, som har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, samt styring av sortiment og varegrupper for ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet.

Du er/har:

Vårt løfte til deg:

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede – disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Manager, Daniel Pedersen (Telefon: 406 01 792, alternativt via email: daniel@meyerhaugen.no) eller Seniorrådgiver, Mona Linn Hegdal (via email: mona@meyerhaugen.no).