MeyerHaugen

Vi søker nå en erfaren og proaktiv leder som vil styrke oss i arbeidet med IT-sikkerhet i SpareBank 1 Utvikling – og som på samme tid tenker helhetlig på vegne av bankene og produktselskapene i alliansen. Du vil lede 18 svært kompetente medarbeidere som hver dag jobber for en sikker hverdag for våre kjære kunder og medarbeidere. Det forventes at du aktivt tar rollen som pådriver for utviklingen av IT-sikkerhetsområdet fremover.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Vegard Hartmann (Konstituert Leder IT) i SpareBank 1 Utvikling om selskapet, og hva han ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/leder-it-sikkerhet-sparebank-1
 
Om jobben
Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som motiveres av være en tydelig stemme som og tar ansvaret for IT-sikkerhet, og på samme tid sørger for god dialog og samhandling med ulike interessenter – både internt i SpareBank 1 Utvikling og resten av alliansen. Du bør trives med å jobbe tett sammen med andre mennesker, og være en god relasjonsbygger.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig å vite:
IT-sikkerhet er svært viktig for oss. Du må evne å lytte til de rundt deg, verdsette utfordringer og omfavne et dynamisk arbeidsmiljø. Vi søker deg som ser de gode løsningene, og som realiserer disse gjennom en tydelig strategi preget av åpenhet, inkludering og tillit.
Hos oss er det viktig å være løsningsorientert, strukturert og tydelig. IT-sikkerhet krever at du er krystallklar på målsetninger og det til enhver tid gjeldende risikobildet – samt kommuniserer dette på en proaktiv måte til relevante miljøer.

Vi har stor tro på tverrfaglige team der ulike fagmiljøer jobber tett sammen for å nå felles mål, dette innebærer å dele kunnskap og spille hverandre gode. Vi dyrker en kultur basert på ansvar og tillit der alle kan være seg selv, der du kan stille spørsmålene du brenner inne med og med et kontinuerlig fokus på å lære av våre feil. Slik blir vi bedre sammen.

Hvorfor jobbe i SpareBank 1 Utvikling?
Velger du oss håper vi du gjør det fordi du ønsker å være del av vårt faglig utviklende og trivelige miljø, der det er både spennende og godt å være. Våre banker har en ekstrem lokal forankring – de lever fullt og helt med sine lokalsamfunn, og de følger sine kunder gjennom alle deres livsfaser. Dette smitter over på vår kultur om å ta vare på og støtte hverandre. Dette tankegodset forventer vi også av deg som vår nye leder.

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten:
Som alle andre dekker vi mobiltelefon og internettutgifter hjemme. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom med garderober, sykkelparkering i kjelleren, lyse fine lokaler midt i sentrum, med shuffleboards og ping pong, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige – også på lønn. Det skulle bare mangle.

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med Henrik Andersson hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:
Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: 31. januar 2022. Vennligst merk at søknader vurderes fortløpende.