MeyerHaugen

SALES MANAGER

Er du interessert i unik teknologi og drives av salg til nye kunder? Vil du lede et salgsteam i et ungt selskap i sterk vekst? SEEN ønsker å styrke sitt salgsteam og søker etter en Sales Manager.

SEEN og salgsteamet er i vekst og ønsker å bygge en sterk og kommersiell kultur. Ansvaret til salgsteamet du leder er å forvalte og utvikle eksisterende kundeportefølje og drive proaktivt nysalg. Har du ledererfaring innenfor salg, er fremoverlent og er en lagspiller – så er dette kanskje en rolle for deg!

Vi ønsker å gi deg som kandidat et så godt bilde som mulig av selskapet og hva salg hos SEEN handler om. I denne stillingspodcasten forteller daglig leder Martin Nerstad om SEEN, ansvaret og arbeidsoppgaver i salgsavdelingen og hvilken profil som vil egne seg for rollen  https://bit.ly/3lbk9DM
NB! Podcasten er laget med tanke på å rekruttere Senior Sales Executives og ikke lederen for salgsteamet.

Som leder for salgsteamet vil ansvaret være å:

Hvem ser vi etter?
Vi søker deg som synes salg er gøy, som er uredd og nysgjerrig og har interesse for digitalisering og SaaS teknologi. I tillegg har du:

SEEN tilbyr:

SEEN sine kunder er store og seriøse selskap med store kundebaser og salget skjer via beslutningstakere. Dette kan være daglig leder, markedsdirektør, CRM ansvarlig, HR-direktør eller kommunikasjonsdirektør. Primært skjer arbeidet fra kontoret i Oslo, med mulighet for reiser til vårt kontor i Stockholm.

SEEN er et produkt selskap med flat struktur og faglig sterke og dedikerte kollegaer som støtter og utfordrer hverandre. Som ansatt i SEEN blir du en del av et ungt og lekent arbeidsmiljø med stor takhøyde og mulighet til å påvirke. SEEN er opptatt av å fremme et godt arbeidsmiljø og har mange spennende sosiale tiltak.

Kjenner du deg igjen?
Har du lyst til å jobbe i SEEN, vil vi høre fra deg. Send oss en søknad og CV der du forteller om relevant erfaring, og hvorfor du tror SEEN kan være et bra sted for deg å jobbe. 

Søknader behandles fortløpende og vi ønsker gjerne å høre fra deg så raskt som mulig.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere Ann Mari Nygjerde på ann.mari@meyerhaugen.no (tlf. 957 50 245) eller Anette Myhre Vincendeau på anette@meyerhaugen.no (tlf. 97537455).