MeyerHaugen

SpareBank 1 Utvikling søker ny leder for markedsføring og digitalt salg
SpareBank 1-bankene har som ambisjon å bli en enda tydeligere aktør i markedet – flest mulig skal ha et klart bilde av hva vi står for og leverer. Det skal være enkelt å finne frem til oss, og vårt kundetilbud. Vi er stolt av å være ledende på digitale løsninger for privatpersoner og bedrifter, med et spesielt hjerte for  det lokale og regionale Norge. Selvom vi har kommet langt, tror vi fortsatt at oppsiden er stor. For å ta oss videre søker vi nå leder for markedsføring og digitalt salg

Som leder for markedsføring og digitalt salg vil du lede 14 engasjerte medarbeidere, og sitte i ledergruppen for marked og distribusjon. Avdelingen har to hovedområder, der det ene er markedskampanjer og innholdsmarkedsføring – og det andre er analyse og datadrevne aktiviteter. Du vil jobbe tett med bankene i alliansen, og være en sentral bidragsyter i SpareBank1 Utvikling. 

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Christin Løken (Konstituert leder for finansiering) og Espen Kjølberg (Konstituert administrerende direktør) i SpareBank 1 Utvikling om selskapet, og hva de ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/sparebank1

Om jobben

Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som forstår verdien av en sterk merkevare, og førsteklasses kundeopplevelser til det beste for våre kjære kunder og forretningen som helhet.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig å vite:
Markedsføring og digitalt salg er svært viktige områder for oss. Vi skal være bransjens mest synlige aktør, preget av kvalitet i alle ledd – og med et kontinuerlig fokus på å skape merverdi. Du må derfor evne å lytte til de rundt deg, verdsette utfordringer og omfavne et dynamisk arbeidsmiljø.
Hos oss er det viktig å være løsningsorientert, strukturert og ha høy grad av gjennomføringsevne. Jobben krever at du innehar svært gode kommunikasjonsevner på norsk både muntlig og skriftlig, samt evner å skape engasjement overfor alle lag av organisasjonen. 

Vi har stor tro på tverrfaglige team der ulike fagmiljøer jobber tett sammen for å nå felles mål, dette innebærer å dele kunnskap og spille hverandre gode. Vi dyrker en kultur basert på ansvar og tillit der alle kan være seg selv, der du kan stille spørsmålene du brenner inne med – sammen skal vi ha et kontinuerlig fokus på å lære av våre feil. Slik blir vi bedre sammen.

Hvorfor jobbe i SpareBank 1 Utvikling?
Velger du oss håper vi du gjør det fordi du ønsker å være del av vårt faglig utviklende og trivelige miljø, der det er både spennende og godt å være. Våre banker har en sterk lokal forankring – de lever fullt og helt med sine lokalsamfunn, og de følger sine kunder gjennom alle deres livsfaser. Dette smitter over på vår kultur om å ta vare på og støtte hverandre. Dette tankegodset forventer vi også av deg som en ny leder.

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten:
Som alle andre dekker vi mobiltelefon og internettutgifter hjemme. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom med garderober, sykkelparkering i kjelleren, lyse fine lokaler midt i sentrum, med shuffleboards og ping pong, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige – også på lønn. Det skulle bare mangle!

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Søknader vurderes fortløpende.