MeyerHaugen

Fremtind har et stort, internt teknologimiljø, organisert i kryssfunksjonelle team, som arbeidet tett med de ulike forretningsenhetene i å levere verdi for kunder og distributører. Som følge av stadig raskere adopsjon av ny teknologi og et trusselbilde i endring, ønsker vi å øke fokuset på sikkerhetsarkitektur- og kultur i selskapet, og ansetter nå en sikkerhetsarkitekt.  

Dersom du har meninger om hva som er viktig for at et selskap kan holde høyt tempo uten at dette går på akkord med sikkerheten, håper vi du leser videre.  Har du i tillegg lyst til å bruke kunnskapen din til å påvirke både arkitektur, løsninger og folk for å oppnå dette, da håper vi du tar kontakt! 

 

Om jobben  

Overordnet vil jobben være å bidra til at vi bygger en robust og moderne sikkerhetsarkitektur og -kultur, slik at Fremtind står godt rustet til å motstå fremtidige sikkerhetsutfordringer. Dette innebærer blant annet følgende oppgaver:  

For ytterligere informasjon om hva stillingen går ut på lytt gjerne til stillingspodcasten hvor du får høre rekrutterende leder Christian Stene Knudsen og sjefsarkitekt Bo Reime snakke om hva det vil si å være sikkerhetsarkitekt i Fremtid: Podcast
 

Hva ser vi etter? 

Vi søker deg som brenner for teknologi og sikkerhet, og som kan bygge bro mellom eksisterende løsninger og fremtidige behov. For å kunne lykkes med dette ser vi etter følgende kvalifikasjoner når vi vurderer kandidater: 

 

Hva kreves av deg? 

Vi vil at du skal lykkes og trives hos oss, og tenker at følgende personlige egenskaper legger til rette for dette: 

 

Vårt løfte til deg 

Vi er stolte av å jobbe i Fremtind, og håper å få deg som kollega dersom dette er rett for deg. Om du blir vår nye kollega skal vi gjøre alt vi kan for at du får følgende fra oss: 

 

 

Fremtind-hverdagen betyr mer fleksibilitet   

Fremtind-hverdagen har vi ikke skrevet i stein ennå, men vi tilbyr fleksibilitet innenfor rammer. Hovedarbeidsplassen vår er på kontoret i Hammersborggata 2, men vi tester ut nye måter å jobbe sammen på, blant annet via hjemmekontor, digital samhandling og hybrid arbeidsform.  
 
Noen oppgaver løses best fra kontoret, andre kan man gjøre like – eller mer – effektivt fra hjemmekontor.  Oppgaver og leveranser er dermed styrende for arbeidsstedet, om det er fysisk sammen med kollegaer på kontoret eller hjemmefra. Lokalene våre er tilrettelagt for redusert funksjonsevne og vi ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke. 

Vil du vite mer 

Ta gjerne kontakt med manager Øystein Gjuvsland per epost: oystein@meyerhaugen.no eller Tlf: 991 10 955 eller Mona Linn Hegdal per epost: mona@meyerhaugen.no eller Tlf: 922 40 703, for en uforpliktende prat eller søk på stillingen via elektronisk søknadsskjema.