MeyerHaugen

Santander Consumer Bank er en del av Europas største finanskonsern. Vi tilbyr en posisjon i et spennende og utfordrende miljø med kunnskapsrike kolleger. Dette er en jobb som gir gode muligheter for profesjonell og personlig utvikling i et dynamisk selskap. Vi setter søkelys på kredittrisikostyring av Santanders bilportefølje, inkludert utvikling og finjustering av utlånsprosessene. Som en IRB-bank må alt vi gjør være i samsvar med regulatoriske parametere (PD, LGD, EAD), kapitalpåvirkning (RWA) og lønnsomhet (RORWA).

Som en Senior Retail Risk Analytiker må du ha god forståelse for det Norske bilmarkedet, reguleringer innad i markedet og erfaring med kredittrisikostyring.

Ansvarsområder:

Nysgjerrig på å høre mer? lytt til Podcast

Vi tilbyr:

Hva som kreves av deg for å lykkes

Du må være drevet av nysgjerrighet for nåværende trender og deres underliggende datagrunnlag, samt ha evnen til å kommunisere disse. Det er også viktig at du kan danne idéer rundt funnene dine som kan optimalisere vår kredittprosess.

Teamet består av mennesker fra hele Norden, så Engelsk er det foretrukne språket på arbeidsplassen. Avdelingen er bygget på samarbeid på tvers av landene, så selv om din kollega ikke er fysisk i nærheten, er hjelpen bare en telefonsamtale unna. Derfor kan du forvente å bli inkludert i prosjekter med samlede Nordiske mål, ikke bare Norske.

Siden flere av dine arbeidsoppgaver krever at du jobber sammen med andre avdelinger innad i banken, er det nødvendig med utmerket kommunikasjon og personlige ferdigheter der en proaktiv holdning er en fordel.

Vi tilbyr en jobb med mye variasjon hvor samarbeid er nøkkelen til suksess. Arbeidsoppgavene varierer mye, og du må være forberedt på en «ikke-planlagt» dag.

Kvalifikasjoner

Personlig karakteristikk

 

Vil du vite mer 

Ta gjerne kontakt med manager Øystein Gjuvsland per epost: oystein@meyerhaugen.no eller Tlf: 991 10 955, for en uforpliktende prat eller søk på stillingen via elektronisk søknadsskjema.