MeyerHaugen

TV 2 søker breakingreportere

TV2.no er blant Norges største nyhetstjenester. Vil du bidra til at vi vokser ytterligere digitalt? Nå søker vi flere breakingreportere til historisk TV 2-satsing.

Om du vil være med å bygge opp og videreutvikle breaking som eget fagfelt i TV 2, da bør du lese videre! Vi utlyser 30 nye stillinger for å styrke vår digitale slagkraft. TV 2 søker flere dyktige journalister og digitale innholdshoder som skal jobbe tett med alle innholdsområdene våre: nyheter, sport og norske produksjoner – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer. Arbeidssted er Oslo.
 
TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi skal styrke desken vår, og etablerer i tillegg en helt ny breaking-desk. Derfor trenger vi nå Norges beste spesialister på «breaking news». Vi skal også i gang med en betydelig satsing på sosiale medier, engasjement, digital video og live. Og ikke minst: vi topper det hele med flere journalister innen norske produksjoner, underholdningsområdet, og målrettet journalistikk til unge. 

TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge. 

Om jobben
Som breakingreporter vil du ha ansvar for publisering i livesenter og artikler på TV2.no.  Målet ditt vil være å sikre at TV 2 er først ute med tekst, foto og levende bilder. Vi har tro på at vi får til dette med faglig dyktige medarbeidere som er engasjerte og som brenner for å skape gode resultater. Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

Do you want to know more?
Lytt til denne podkasten med leder for TV2.no-satsingen, Derek Bjølgerud. Her snakker vi både om arbeidsoppgavene i stillingen og om "myke ting" i jobben som er vanskelig å få fram i en stillingsannonse – som ledelse, kultur og medarbeiderutvikling.

Fortsatt nysgjerrig?
Søk stillingen, eller ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen!

Rekrutterende leder i TV 2 er Ida Falch-Olsen (ida.falch-olsen@tv2.no) og leder i redaksjonsklubben er Margrethe Håland Solheim (MargretheHaland.Solheim@tv2.no).

Om å jobbe i TV 2
En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen. 
 
Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.