MeyerHaugen

Vi søker etter ERP Kjerneplattformansvarlig

IT avdeling Veidekke Norge ivaretar de spesifikke løsningsbehov for  Bygg og Infrastruktur (Anlegg, Asfalt, Pukk og grus, Drift og veivedlikehold og Spesialenheter), med fokus på IT tjenester og leveranser, forvaltning og utvikling av forretningsnære applikasjoner og løsninger.

I rollen vil du ha et overordnet ansvar for forvaltning og drift av ERP plattformen for Veidekke Norge. Hovedoppgaven vil være å ivareta drift og videreutvikling, opprettholde en moderne system- og modularkitektur, inneha bredde-/dybdeforståelse i modullandskapet, rådgiver og koordinere mot forretningen på ERP plattformen. ERP plattform Veidekke Norge er Microsoft Dynamics 365 i kombinasjon med et større systemlandskap, bla. med integrerte moduler (ISV’er) for prosjektgjennomføring.

Som ERP kjerneplattformansvarlig i Veidekke Norge vil hovedoppgaven være å ivareta drift og videreutvikling, opprettholde en moderne system- og modularkitektur, inneha bredde-/dybdeforståelse i modullandskapet. Dette er en nyopprettet stilling.

IT avdeling Veidekke Norge med hovedkontor på Skøyen i Oslo. Men i denne rollen er vi mer opptatt av hvem du er – og hva du leverer snarere enn hvor du arbeider fra. Derfor er vi åpne for å vurdere aktuelle kandidater fra alle deler av landet.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Jan Einar Aarøe og Anne Christina Bjørvik i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/erp-kjerneplattform-ansvarlig?si=f2ec75fe681c4f729f49051d194a23cf&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Sentrale arbeidsoppgaver:

Vi tilbyr:

Ønsket kompetanse/erfaring:

For å lykkes og trives i rollen har du gjerne:   

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Silje Sørensen Hem. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844