MeyerHaugen

Er du lidenskapelig opptatt av kvalitetsjournalistikk?

Brenner du for å sette dagsorden med økonomi- og samfunnsjournalistikk? Vil du bidra til å skape kraftig vekst for landets største næringslivsavis?

Dagens Næringsliv søker nå en ambisiøs og uredd nyhetsredaktør. Dersom du har sterk gjennomføringskraft og dokumentert evne til å drive frem nyheter, kan dette være en spennende match. Dersom du også har solid redaksjonell lederbakgrunn, er vant til å håndtere komplekse journalistiske prosjekter og foreta krevende vurderinger innen presseetikk og kildekritikk, bør du lese videre. 

Hva ser vi etter?

Stillingen rapporterer til påtroppende sjefredaktør Janne Johannessen og sitter i DNs ledergruppe. Nyhetsredaktøren har ansvar for å videreutvikle og styrke DNs posisjon innen nyhets- og dokumentarjournalistikk, slik at avisen oppnår fortsatt leservekst og økt digital gjennomslagskraft. Redaktøren skal utvikle strategi og sette tydelig retning for DNs nyhetsjournalistikk. 

For å kunne lykkes med dette, ser vi etter følgende kvalifikasjoner når vi vurderer kandidater:

Hva kreves av deg?

Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende personlige egenskaper legger til rette for dette:

Vårt løfte til deg

Vi er stolte av å jobbe i Dagens Næringsliv. Om du blir vår nye kollega, tilbyr vi:

Do you want to know more?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås eller Anette Myhre Vincendeau for en uforpliktende prat om stillingen. Påtroppende sjefredaktør og administrerende direktør i DN, Janne Johannessen (janne.johannessen@dn.no), og direktør for mennesker og kultur i NHST Media Group, Helga B. Leknes (helga.leknes@nhst.com), er også tilgjengelige for mer informasjon. 

Dagens Næringsliv (DN) er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger. DN er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group. Konsernet omfatter også en rekke norske og internasjonale bransjepublikasjoner.