MeyerHaugen

Ansvarlig redaktør for Amedias mediehus i Finnmark

I over 130 år har vi holdt folk i Finnmark oppdatert. Avishusene i Finnmark har en sterk posisjon internt i Amedia og er i dag samlet under en digital plattform, iFinnmark.no. Nå søker vi en uredd og ambisiøs medieleder.

Gjennom etablering av felles digital plattform, iFinnmark.no, har felleskapet bidratt til å korte ned de geografiske avstandene og løftet regionen til å bli en av de mest digitale mediehusene i landet. Vi søker en ansvarlig redaktør for iFinnmark og mediehusene i vest som har solid redaksjonell ledererfaring, god forståelse for lokaljournalistikkens egenart og som samtidig kan bidra til å sette en tydelig retning for avisene. Du har også kunnskap og oversikt over trender og utviklingstrekk i mediebransjen, og erfaring fra strategiske utviklingsprosesser er et pluss. Du vil få en sentral rolle i å skape diskusjon, debatt og sette dagsorden i lokalsamfunnene i Finnmark, og sammen med resten av kollegene bidra i videreutviklingen mot en heldigital og bærekraftig medieverden.

Ditt ansvar

Din erfaring og kompetanse

Deg som person

En del av noe større

Mediehusene i Finnmark har en ambisjon om videre vekst og skal øke antall abonnenter gjennom god, nyhetsledende lokaljournalistikk. Som ansvarlig redaktør for mediehusene i Finnmark er du også del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Vi er også en del av Norges største utgiver av lokalavis.

Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Arbeidssted vil være i Alta eller Hammerfest. 
 

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås, Anette Myhre Vincendeau eller Bjørnar Angell for en uforpliktende prat om stillingen.

Se mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.  Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.