MeyerHaugen

Analyse og innsikt (to stillinger som rådgiver/seniorrådgiver)

Blant Medietilsynets kjerneoppgaver er å innhente, utarbeide og formidle fakta, analyser og innsikt på mediefeltet. Spennet er stort, og omfatter alt fra undersøkelser om nordmenns medievaner til mediepolitiske utredninger. Nå styrker vi laget, og ønsker oss to medarbeidere som kan tilføre oss kompetanse og kapasitet på dette viktige fagområdet.

Vi er på jakt etter både deg som ser deg som en tallknuser og liker å stupe ned i – og kvalitetssikre tall og fakta, og deg som trives med å analysere og utvikle faktabaserte narrativ og føre større rapporter og utredninger i pennen. Vi er åpne for å sy sammen de to stillingene slik at de passer med kompetanse, erfaring og interessefelt hos de to vi ansetter. Vi søker primært etter to medarbeidere som kan utfylle hverandres kompetanse.

Du kan også lytte til en podkast om stillingene. Hør intervju med direktør Mari Velsand og avdelingsdirektør for innsikt og analyse Rune Albertsen her
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/medietilsynet?si=eb0cd2768e2e4d9b894bc43d1140d755&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing 

Vi søker deg som har relevant høyere utdanning og erfaring, primært fra arbeid med databehandling/analyse/utredning. Kjennskap til politiske prosesser og det norske medielandskapet er en fordel, men ingen forutsetning. Du må ha god metodekompetanse, gode analytiske evner, være strukturert, grundig og nøyaktig, og like å sette deg inn i nye fagfelt. Våre medarbeidere jobber både selvstendig og i tverrfaglige team, og vi søker derfor kandidater som både behersker og trives med begge deler.

Du rapporterer til avdelingsdirektør for avdeling innsikt og analyse.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Din kompetanse 

Begge kandidater må ikke nødvendigvis fylle alle kompetansekrav.

Deg som person 

Vi tilbyr:
I denne stillingen får du mulighet til å bidra til å utvikle – og være premissleverandør for et viktig fagfelt. Vi tilbyr en spennende og interessant stilling i en sektor i stor endring. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kolleger. Arbeidssted: Fredrikstad, med mulighet for hjemmekontor noen dager i uka.

Lønnsnivå i henhold til statens lønnsregulativ, Medietilsynets lønnspolitikk og kandidatens erfaring og kompetanse.

Ny søknadsfrist 5. april 2022. Søknader vurderes fortløpende.
(Opprinnelig søknadsfrist 15. mars 2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål. 

Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Bjørnar Angell via bjornar@meyerhaugen.no – tlf. 952 00 350