MeyerHaugen

Ledig vikariat som rådgiver/seniorrådgiver

Medietilsynet har blant annet ansvar for å forvalte statens mediestøtteordninger, gi konsesjoner til kringkasting og for å føre tilsyn. Til stillingen ligger saksbehandling og tilsynsarbeid innenfor Medietilsynets ansvarsområder. Videre inngår arbeid med å utarbeide høringsuttalelser, veilede medieaktører/publikum og regelverksutvikling. Stillingen kan tillegges andre oppgaver etter behov. Vi ser etter deg som evner å jobbe strukturert, selvstendig og som trives med å arbeide i et tverrfaglig miljø. Innplassering som rådgiver eller seniorrådgiver er avhengig av kompetansen til den som ansettes. Vikariatet varer frem til juli 2023.

Du rapporterer til avdelingsdirektør for juridisk og regulatorisk avdeling.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Din kompetanse:

Deg som person: 

Vi tilbyr:
Vi tilbyr en spennende og interessant stilling i en sektor i stor endring. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kolleger. Arbeidssted: Fredrikstad, med mulighet for hjemmekontor noen dager i uka.
Lønnsnivå i henhold til statens lønnsregulativ, Medietilsynets lønnspolitikk og kandidatens erfaring og kompetanse.

Ny søknadsfrist 5. april 2022. Søknader vurderes fortløpende.
(Opprinnelig søknadsfrist 15. mars 2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål. 

Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Bjørnar Angell via bjornar@meyerhaugen.no – tlf. 952 00 350