MeyerHaugen

Vil du ha ansvar for markedsføring for et av Norges ledende advokatfirmaer?

Som markedskonsulent vil du være med på en digital satsning og bidra til å videreutvikle BAHRs posisjon via digitale flater.

I rollen som markedskonsulent vil du sørge for at kundens behov blir møtt på alle BAHRs digitale flater og at innholdet fører til god kundeopplevelse og økt synlighet. Du vil ha en sentral rolle i markedsavdelingen og muligheter til å bidra med å påvirke BAHRs grafiske utrykk. Du vil sammen med kollegaer planlegge, publisere, koordinere og optimalisere alt innhold på BAHRs digitale flater. Vil du  jobbe tett på et ledende, hektisk og dedikert forretningsadvokatmiljø? Da bør du lese videre.

Om jobben
Som markedskonsulent vil du være med på å forme utrykket til et av landets største forretningsadvokat firma. Vil ha en sentral rolle i markedsavdelingen og muligheter til å påvirke deres grafiske utrykk internt og eksternt. Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

Do you want to know more?
For å gi deg ett enda bedre innblikk i hva denne rollen går ut på har vi intervjuet Lars Husberg og Merete Williams Berge i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/markedskonsulent/s-fUHUo37o4a3?si=5a82132f1a8b4f249053c72078c5514d&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, eller ønsker en uforpliktende og uformell prat,  ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Martine Sletne, martine@meyerhaugen.no , tlf: 456 62 844

Om å jobbe i BAHR
I BAHR ønsker vi å skape den beste forretningsstøtten, slik at vi  leverer på våre advokater og klienters behov og forventninger. Vi har fokus på nyvinning og innovasjon, og du vil derfor møte kolleger som er engasjerte og endringsvillige.  I BAHR er det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av den enkelte medarbeider.  Vi legger  vekt på trivsel på jobben, da yter vi best – sammen! Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen.