MeyerHaugen

Vi søker etter prosjektkoordinator til et av Norges ledende advokatfirmaer

I rollen som prosjektkoordinator hos BAHR vil du bli en del av et team på tolv personer, hvorav fire prosjektkoordinatorer jobber på tvers av firmaets virksomhetsgrupper og spiller en viktig rolle i deres prosjekter. Vil du  jobbe tett på et ledende, hektisk og dedikert forretningsadvokatmiljø? Da bør du lese videre.

Om jobben
Som prosjektkoordinator vil du være en administrativ resurs for firmaets advokater. Du vil bistå med struktur, prosjektstyringsverktøy, status og leveranse.
Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

Do you want to know more?
For å gi deg ett enda bedre innblikk i hva denne rollen går ut på har vi intervjuet Lars Husberg og Merete Williams Berge i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/prosjektkoordinator/s-CblSJn0XGbd?si=1d0ac8bab4ca4a6497c26c6244d43b17&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, eller ønsker en uforpliktende og uformell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Martine Sletne, martine@meyerhaugen.no , tlf: 456 62 844

Om å jobbe i BAHR
I BAHR ønsker vi å skape den beste forretningsstøtten, slik at vi  leverer på våre advokater og klienters behov og forventninger. Vi har fokus på nyvinning og innovasjon, og du vil derfor møte kolleger som er engasjerte og endringsvillige.  I BAHR er det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av den enkelte medarbeider.  Vi legger  vekt på trivsel på jobben, da yter vi best – sammen! Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen.