MeyerHaugen

Markedet for elbiler vokser raskt. For å møte fremtiden har Circle K etablert et eMobility-team med det formål å bygge en helt ny virksomhet for å møte etterspørselen fra elbilsjåfører. I Circle K har vi som mål å skape en ladeopplevelse i verdensklasse for kundene våre. Circle K’s ambisjon er å være en drivende faktor i det grønne skiftet. Vi skal være en tilrettelegger for el-bilistene langs veien. Vårt mål er å forenkle mobilitet, og gjøre det enkelt for kunden å komme til oss. Circle K er til for å levere de tjenestene du trenger langs veien. Elektrisk mobilitet er en voksende bransje der teknologilandskapet er komplekst. Samtidig er suksess i markedet, avhengig av digital kompetanse ettersom produkter, tjenester og kundeopplevelse i stor grad er et resultat av teknologi. Elektrisitet er energikilden for fremtidig mobilitet, og Circle K må tilpasse seg den endringen. Director EV Technology vil ta ledelsen i å forme og levere det teknologiske grunnlaget for den endringen. Rollen vil være ansvarlig for alle teknologibeslutninger angående opprettelse, utvikling og vedlikehold av våre produkter og tjenester innenfor E-mobilitet.

Ditt ansvar:
Director EV Technology vil delta aktivt i utformingen av forretningsstrategien, og være ansvarlig for å oversette dette til teknisk strategi og arkitektur. Utover dette kan vi nevne:

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Håkon Stiksrud, Head of Global e-Mobility, i denne podkasten: Director EV Technology

Hvem ser vi etter?
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du:  

Hva kan vi tilby?

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Øystein Gjuvsland via oystein@meyerhaugen.no – tlf. 991 10 955.