MeyerHaugen

TV2.no søker SEO-ansvarlig

TV2.no er blant Norges største nyhetstjenester. Vil du bidra til at vi vokser ytterligere digitalt? Nå søker vi produkteier for søk og optimalisering til historisk TV 2-satsing.

Om du vil være med å skape trafikkvekst for TV2.no, da bør du lese videre! Vi utlyser over 30 nye stillinger for å styrke vår digitale slagkraft. TV 2 søker flere dyktige journalister og digitale hoder som skal jobbe tett med alle innholdsområdene våre: nyheter, sport og norske produksjoner – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer. Arbeidssted er Oslo.

TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger folk med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge. 
 
Om jobben
Som produkteier for SEO i TV2.no vil du ha ansvar for å optimalisere trafikken til TV2.no og TV 2 Play. Det blir din oppgave å tilgjengeliggjøre data til ledergrupper, redaksjoner og kommersiell avdeling for å sikre at vi tar faktabasert beslutninger på operasjonelt, taktisk og strategisk nivå. Det forventes også at du bidra til å optimalisere kommersiell verdi på sidene våre i samarbeid med kommersiell avdeling. Du vil jobbe tett med analyseteam for å identifisere potensiale og øke trafikk. Og du vil jobbe tett med redaksjoner for å kontinuerlig forbedre og optimalisere front og artikler. 

Hvem ser vi etter?

Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har solid SEO-erfaring – gjerne relatert til media:

Vi ser videre etter en type som analytisk, planmessig og målrettet. Du er selvstendig, tar initiativ og har solid gjennomføringsevne. Videre arbeider du godt på tvers av fagområder og er en lagspiller.
 

Do you want to know more?
Lytt til denne podkasten med leder for TV2.no-satsingen, Derek Bjølgerud. Her snakker vi både om arbeidsoppgavene i stillingen og om "myke ting" i jobben som er vanskelig å få fram i en stillingsannonse – som ledelse, kultur og medarbeiderutvikling.

Fortsatt nysgjerrig?
Søk stillingen, eller ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen. Rekrutterende leder i TV 2 er Derek Bjølgerud (derek.bjolgerud@tv2.no).

Om å jobbe i TV 2
En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen. 
 
Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.