MeyerHaugen

Vy er Norges største busselskap, med virksomhet i Norge og Sverige. I 2020 var det 77,7 millioner bussreiser med Vy i Norge og Sverige. Virksomheten består hovedsakelig av anbudskjøring, men vi tilbyr også kommersiell kjøring med ekspress- fly- og turbusser.
Vy har ansvar for anbudskjøring fra Trøndelag i nord til Egersund i sør, og har ansvar for flere store kontrakter. Den svenske delen av virksomheten har hoveddelen av sin virksomhet i sydvest-Sverige.

Stillingens innhold og ansvarsområder:
Vy buss har virksomhet spredt over store deler av landet, med hovedkontor i Oslo. Som HR-direktør vil du jobbe som del av selskapets ledelse og rapporterer til administrerende direktør. Du vil spille en verdifull rolle i utviklingen av selskapet. Du vil lede og utvikle HR avdelingen, ha hovedansvaret for HR faglige spørsmål og tilrettelegge for administrasjon og utvikling av selskapet basert på linjens behov. Miljøet er positivt, kompetent og ambisiøst, og arbeidsdagene dine vil aldri bli kjedelige.  Vi er ute etter deg som tror på at HR kan bidra til lønnsomhet, og som ønsker å jobbe for et mer bærekraftig samfunn i et tverrfaglig miljø. I et sterkt HR-miljø vil du få mulighet til å utvikle deg både strategisk og operativt. Virksomheten er i stadig endring gjennom vår kommersielle og anbudsbaserte drift, og påvirkes av teknologiutviklingen. Dette er en operativ rolle hvor du vil ha ansvaret for koordinering av lønns- og tariffområdet, herunder lede det sentrale partssamarbeidet. I rollen ligger også ansvar for tilknytningen til konsernoverbyggende HR-systemer, -verktøy og -prosjekter, og styre bruken av konsernavtaler innen fagområdet

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr

Bli bedre kjent med Vy: Video om Vy

Lytt gjerne til stillingspodcasten for å få mer informasjon om selskapet, stillingen og for å bli kjent med din neste leder: Stillingspodcast – HR Direktør

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt for uforpliktende prat med manager Øystein Gjuvsland (oystein@meyerhuagen.no) eller Managing Partner Petter Meyer (petter@meyerhaugen.no ).