MeyerHaugen

Equipnor er en del av NFM Group, og selskapet er Nordens største leverandør av taktisk utstyr og materiell til Forsvaret og Politiet. Equipnor AS er organisatorisk innplassert i en egen divisjon, sammen med flere selskaper. Da nåværende leder i Equipnor AS får nye utfordringer i konsernet, søker vi nå en ny CEO til å lede og utvikle selskapet videre. Som leder for Equipnor AS, vil ditt viktigste ansvar være å sette selskapet i stand til å skape den veksten som markedsmulighetene til enhver tid gir. Dette innebærer et bredt ansvarsområde, med særlig fokus på å drive organisasjonen fremover og sikre trygge leveranser til våre kunder. Vi søker en utadvendt og visjonær relasjonsbygger som fremstår som en samlende og tydelig leder. Andre vil beskrive deg som en god motivator og nettverksbygger med ambisjoner. Du evner å bygge en inkluderende og proaktiv kultur, kjennetegnet av profesjonell metodikk, mål- og resultatorientering.

Ansvarsområder:
Stillingens viktigste arbeidsoppgaver, foruten daglig drift, budsjett- og resultatansvar, er å:

Hvem ser vi etter?
Du har erfaring som leder i en kommersiell virksomhet. Du er en lagbygger og en utpreget «peoples person» som er opptatt av å skape og utvikle relasjoner. Dine strategiske evner er gode og du er en motiverende og tydelig leder. Om du har interesse eller forståelse for våre produkter, så er det en fordel. Våre salgsprosesser er anbudsbasert mot offentlig virksomhet, så kontrakts håndtering og dokumentforvaltning, herunder inngående juridisk forståelse er viktig.

Ønsket kompetanse:

Lytt til vår stillingspodcast hvor vi har intervjuet Geir Ruud i Equipnor AS: Job podcast

Vi tilbyr:

Synes du dette virker spennende?
Ta en uforpliktende prat med vår rådgiver i MeyerHaugen:
Øystein Gjuvsland – oystein@meyerhaugen.no eller tlf. 991 10 955. 
 
NFM Group ble stiftet i 1996 av fire HV-offiserer som ønsket å forbedre sitt utleverte utstyr. Siden selskapets oppstart i en kjeller i Ski, har selskapet vokst betydelig, og er i dag et konsern bestående av totalt 16 selskaper, 660+ ansatte og kunder i over 50 land. Konsernets kunder er primært militære enheter, spesial styrker og politi verden rundt. Omsetning i 2021 var rett i underkant av 1 mrd.