MeyerHaugen

I KPMG ønsker vi å ta en tydeligere posisjon i markedet! For å nå dette målet, har vi behov for å styrke laget med en salgs- og markedsansvarlig. Har du erfaring fra tjenestesalg og er godt kjent med salgsprosesser og markedsføringsaktiviteter, da bør du lese videre!

KPMG har tre forretningsområder: revisjon, rådgivning og advokater. Region Vest omfatter Vestland, og ned til og med Haugesund/Stord. Vi er 140 personer totalt sett, og hovedtyngden sitter i Bergen. 

Om stillingen

Som salgs- og markedsansvarlig har du følgende ansvar og arbeidsoppgaver: 

Hvem ser vi etter

Du har god forståelse for kundene sine utfordringer og behov, og kan matche med det vi leverer av tjenester. Du har evne til å identifisere muligheter, og trives med å skape og videreutvikle relasjoner og nettverk. Initiativ, struktur og gjennomføringskraft er ord som beskriver deg godt. Du er en typisk lagspiller som liker best å spille andre gode og deler æren både for innsats og resultater. 

Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende bakgrunn og kompetanse: 

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss i KPMG vil du få mulighet til å påvirke din egen rolle, og du vil ha stor fleksibilitet til å styre din egen arbeidshverdag. Du vil bli et viktig bidrag til et sterkt fagmiljø og en avdeling der vi spiller hverandre gode. Vi har stort fokus på å jobbe sammen for å lære av hverandre og skape en god arbeidsplass. Du tilbys omfattende kurs og opplæringsprogram som gir rom for faglig og personlig utvikling. Tett oppfølging av den enkelte ivaretas gjennom strukturerte målsettings- og evalueringsprosesser. 

Kjenner du deg igjen?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror at denne rollen er riktig for deg. Hvis du fortsatt er nysgjerrig på om dette er noe for deg, lytt gjerne til podkasten med Anfinn Fardal og Henrik Lervold i KPMG her: https://bit.ly/3r4EJIP.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (tlf. 907 28 963) eller Karoline Mari Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023). Søknader vil bli behandlet fortløpende.