MeyerHaugen

HR-avdelingen i Vitusapotek består av 25 medarbeidere som jobber bredt innenfor HR-feltet. Vi søker nå en ny leder for grupperingen HR Tech & Services som har ansvar for utvikling – og forvaltning av våre lønns – og HR-systemer, herunder analyse og rapporter og hvordan teknologi best mulig kan utnyttes i det strategiske HR-arbeidet. Stillingen har også ansvar for lønnsprosessen og avtaleforholdet til vår eksterne leverandør, samt selskapet kompensasjons – og godeløsninger (comp. & ben.). Leder for HR Tech & Services sitter i selskapets utvidede ledergruppe.

Om jobben:
For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en stillingspodkast. I podkasten snakker vi med HR-direktør Kristin Bryntesen Watndal som forteller om selskapet, avdelingen, hvem vi ser etter og hva du kan forvente deg i denne jobben: 

https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/leder-hr-tech-services-i-vitusapotek?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

I stillingen som Leder for HR Tech & Services får du blant annet jobbe med å:

Vi ser etter en person som har følgende bakgrunn og kompetanse:

Har stor kapasitet, er utviklingsorientert og håndterer mange samtidige prosesser.
Evner å prioritere riktig.
Arbeider selvstendig og proaktivt, og har stor gjennomføringsevne.
Tilegner og tilpasser seg raskt ny kunnskap og holder seg faglig oppdatert.
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 
For at du skal trives i denne jobben tror vi at du har følgende egenskaper: 

Hvorfor skal du jobbe i Vitusapotek?

Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/ Daniel Pedersen eller Mona Linn Hegdal  for en uformell og konfidensiell prat om rollen. De kan nås via e-post daniel@meyerhaugen.no eller mona@meyerhaugen.no