MeyerHaugen

Vår nåværende markedsansvarlig går inn i en ny rolle i NFM-konsernet. Vi leter nå etter hans etterfølger, som vil være ansvarlig for vårt internasjonale markedsføringsteam. Markedsføringsteamet tilbyr et bredt spekter av markedsføringstjenester- og støtte til alle selskapene i gruppen.
Teamets hovedfokus er NFM-merket® og å samarbeide tett med NFMs globale salgsavdeling. Som Head of Marketing vil du representere verdensledende beskyttelsessystemer for militær og politi verden rundt. Du vil spille en viktig rolle i planleggingen og gjennomføringen av vår markedsføringsstrategi, hvor vi har et spesielt sterkt fokus på digitale tilstedeværelse, CRM (Dynamics), data og markedsinformasjon. Vi produserer både webinarer og podcaster i vårt eget studio i Oslo. I tillegg deltar NFM på flere internasjonale messer og arrangementer gjennom året.
Vår nye Head of Marketing vil sørge for å at dette fokuset blir forsterket og videreutviklet i årene som kommer. Stillingen vil rapportere til direktør for Marked & Kommunikasjon, HR og IT i NFM Group, og vil være en del av hans ledergruppe.

For mer informasjon om selskapet og stillingen, lytt til vår podcast: Head of Marketing – NFM Group
soundcloud.com/user-485305904-808676494/head-of-marketing?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ansvarsområder

Rollen vil kreve utstrakt reisevirksomhet internasjonalt

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr