MeyerHaugen

Denne annonsen er til deg som er opptatt av kvalitet i rekruttering, og som kan rekruttering til digitale roller, eller ønsker å jobbe mer med dette. Den er til deg som har lyst til å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være – for det er ambisjonen med MeyerHaugen. Vi skal sette standarden for fremtidens rekruttering, og har på fire år vokst til å bli et av de største rene rekrutteringsselskapene i Oslo. 

Vi løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store kunder i privat og offentlig sektor, i Norge og i Norden. Og rekruttering kan virkelig være vanskelig – særlig til digitale stillinger. Rekrutteringsmarkedet er ekstra krevende nå man skal finne kandidater med digital kompetanse. For å lykkes har vi bygget et av Norges sterkeste ekspertteam av IT-rekrutterere. Sammen tester vi kontinuerlig nye teknologier og metoder for å utfordre måten ting tradisjonelt gjøres på.

Hvis du kan tenke deg å jobbe med IT-rekruttering, i et dedikert team som tør å utfordre etablerte tankesett – da bør du lese videre.

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av tunge spesialister og ledere innenfor IT og digitalisering for et en rekke ulike arbeidsgivere. Avhengig av hvor erfaren du er vil du jobbe med tett støtte fra kollegaer, eller med fullt eierskap i prosessene. Som rekrutteringsspesialister jobber vi fra A til Å i prossessene – fra kandidatsøk og seleksjon frem til endelig signatur. Du vil jobbe tett på kandidater og kunder, og være både veileder og coach for begge parter i rekrutteringsprosessen.

Jobben innebærer følgende oppgaver: 

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter mennesker som er opptatt av kvalitet i rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha forståelse for hva det vil si å rekruttere teknologispesialister. Du bør være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, og like utfordringer som ligger i å rekruttere til roller som oppdragsgivere ikke selv klarer å fylle. For å være trygg på at du vil dette bør du ha jobbet hands-on med rekruttering til krevende digitale roller innen for eksempel arkitektur, UX/UI, data engineering, prosjektledelse og/eller utvikling.

Vårt løfte til deg
Vi har bygget et av Norges sterkeste fagmiljø innen IT-rekruttering. Hvis du ønsker å videreutvikle deg innen rekruttering til digitale roller kan vi love deg et felleskap å gjøre dette i. Vi tror at veien til mål er lettere hvis vi lar folk jobbe med det de er best til, og belønner vår samlede suksess fremfor individuelle resultater. Hvis du er opptatt av god rekruttering, og er enig i at suksess skapes best sammen – da vil vi gjerne bli kjent med deg. Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å lykkes hos oss.

Do you want to know more?
Som standard i alle rekrutteringsprosesser bruker vi i MeyerHaugen podkast som verktøy. Lytt til en samtale mellom Sverre Haugen, Daniel Pedersen og Martine Trung Sletne om stillingen. Lenke til podcast.

Kontaktperson for denne rekrutteringen er Sverre Haugen (924 01 771 / sverre@meyerhaugen.no) –  ta gjerne kontakt for en uforpliktende og konfidensiell prat.