MeyerHaugen

Controller – Norges Skiforbund

I Norges Skiforbund har vi en visjon om mange, gode og glade utøvere. Skiaktivitetene vi legger til rette for skal bygge på glede, felleskap, helse og ærlighet. Vi er landets nest største særforbund med over 150 000 medlemmer i 1150 skiklubber. For å forvalte ansvaret vi har overfor våre medlemmer er sunn forretningsmessig drift helt essensielt – derfor ser vi nå etter en Controller som kan sikre økonomisk kontroll og styring, og bistå med å identifisere områder hvor vi kan jobbe smartere.

Her kommer kanskje du inn?
Hvis du har jobbet som controller, og bistått andre organisasjoner med økonomistyring og effektivisering har du sannsynligvis kompetansen vi ser etter. Hvis du i tillegg finner motivasjon av å jobbe med kommersielle problemstillinger i en ideell setting, da bør du definitivt lese videre.

Arbeidsoppgaver
Du vil i rollen din inngå i økonomiavdelingen som i dag har fem ansatte.
Den viktigste delen av jobben din vil være å sikre sunn og forutsigbar økonomi i forbundet. Du vil rapportere til leder for økonomiavdelingen og få ansvar for økonomisk kontroll for noen utvalgte sportsgrener. For disse vil du støtte og utfordre sportssjefene for å sikre verdiskapning gjennom inntekstdrivende og kostnadsreduserende aktiviteter. Dette innebærer blant annet følgende arbeidsoppgaver:

Utover dette vil det som i alle andre jobber være en del ad hoc oppgaver som må løses når de dukker opp.

Hva skal til?
Vi tror du er en person som trives når du får lov til å ta litt plass. Du liker deg i settinger hvor du får bruk for formidlingsevnene dine. Dine kommunikasjonsevner og din fagkompetanse gjør at du kjapt navigerer deg frem i organisasjonen og du trives godt når du kan få jobbe proaktivt med faget ditt for å sikre økonomisk kontroll og styring.

I tillegg til en høyere økonomisk utdannelse bør du ha noen års erfaring med regnskap og/eller controllerarbeid. Vi tror du kommer til å både trives og lykkes hos oss dersom du er en som er opptatt av å bygge nettverk og bli kjent med mennesker samtidig som du motiveres av å jobbe i en verdiorientert organisasjon.

Vi kan love deg en organisasjon som er tuftet på sunne verdier. Samtidig er vi et forbund med mange grener og lange tradisjoner, så noen ganger må beslutninger forankres både en og to ganger. Dersom du kan sette pris på dette – da kan vi love deg en fantastisk spennende arbeidsplass.

For mer informasjon om stillingen og Norges Skiforbund, lytt til vår podkast: Intervju med økonomisjef Mats Nysæter , https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/norges-skiforbund-controller?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
Ta kontakt med Ingrid Sæthre, ingrid@meyerhaugen.no (942 87 344) dersom du har spørsmål om stillingen. 

Om Norges Skiforbund
Norges Skiforbund er landets nest største særforbund. Skiidretten utøves gjennom 6 grener:  Alpint, Freeski, Hopp, Kombinert, Langrenn og Telemark. Norges Skiforbund har en omfattende sportslig virksomhet gjennom grenene. I tillegg til grenene har vi en felles administrasjon.