MeyerHaugen

TINE Innkjøp er en avdeling som har stort fokus på kontinuerlig forbedring. Skape stadig mer effektive løsninger for TINEs innkjøpsbehov og sikre et arbeidsmiljø der kompetanseutvikling og sterke team er blant våre strategiske mål.
TINE kjøper inn varer og tjenester for 7 milliarder kroner årlig. TINE sitt innkjøpsteam er en viktig del av konkurransekraften til TINE. Teamet har ansvar for å levere på TINEs innkjøpsmål innen økonomi, bærekraft og kvalitet. Innkjøpsavdelingen består av 25 personer med ekspertise på ulike innkjøpskategorier. Innkjøp er en del av konsernstab Økonomi og Finans og rapporterer til CFO.
Som kategoriansvarlig vil du få et tydelig selvstendig ansvar for en egen kategoriportefølje av innkjøpskostnader, kontrakter og leverandører.
Du vil jobbe tett med konsernområdet logistikk.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi ser etter en fremoverlent og proaktiv ressurs som evner å løfte TINE, samt bidrar positivt inn til arbeidsmiljøet i Innkjøpsavdelingen.  

Vi tilbyr

Vi kan tilby et arbeidsmiljø med stort fokus på utvikling og kontinuerlig forbedring i et av Norges største innkjøpsmiljøer innen strategisk innkjøp

Du vil lære metodikk som kan skaper gode resultater i konkurranser, forhandlinger og strategiarbeid.
Stor mulighet til å påvirke oppnåelsen av TINEs strategiske mål spesielt innen konkurransekraft og bærekraft.

Gode kollegaer som bryr seg om hverandre.

Finner du stillingen interessant? Lytt gjerne til podcastintervjuet med innkjøpssjef Lene Knutsen Langrusten for å bli bedre kjent med stillingen her.
 
Dersom du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med Lene Knutsen Langrusten på telefonnummer 93 80 14 96, eller Ellen Ruth i MeyerHaugen på telefonnummer 907 28 963 for mer informasjon eller en uformell prat om stillingen.